2777
2789
عنوان

تبریککککک 😍😍

275 بازدید | 20 پست

روز دختر بر مادران آینده😍

دختران امروز، 😉دختران دیروز☺

مادران امروز، 😘ترشیدگان امروز😂

همسران فردا، 😜زنان امروز😙

ترشیدگان دیروز😅

سرتونو درد نیارم😓

خلاصه بر همه ی دختران دیروز امروز فردا مبارک باد !😂😘

روز دختر رو به همه دخترای دنیا و مخصوصا نی نی سایتی ها تبریک میگــــــــم😘😘😘😘 روزتــــــون مبارککک عشقولیاااااااااا❤❤❤❤

{{یک فمینیست واقعی،یک گیاهخواراست}}    کلیک کنید👈کتابهای که حتما باید بخونیدش 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

روز دختر فرداست من فک میکردم تموم شد :|

هالی شت کادویی نگرفتم 😂

آدمها فکر می‌کنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می‌کنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر می‌کنند می‌توانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص!   اما حقیقت ندارد..    اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را می‌ساختیم!   "آنتوان دوسنت اگزوپری"

اولین نفری هستی ک بهم تبریک گفتی ☺

هی به شوعرم میگم تبریک بگو میگع تو زنی 😐

حالا ی تبریک خشکو خالی ازت کم میشه اگه بگی😒😒😒😒😒😒

وقتی بمیرم هیچ اتفاقی نخواهد افتاد...!!!نه جایی بخاطرم تعطیل میشود...!!!نه در اخبار حرفی زده میشود...!!!نه خیابانی بسته میشود...!!!و نه در تقویم خطی به اسمم نوشته میشود...!!!تنها موهای مادرم کمی سپید تر میشود...!!!پسرم تنهاتر...!!!و پدرم کمی شکسته تر...!!!اقواممان چندروز آسوده از کار...!!!دوستانم بعد از خاکسباری موقع خوردن کباب  آرام آرام خنده هایشان شروع میشود...!!!راستی عشق قدیمم را بگو اوهم باخنده هایش در آغوش دیگری،مراازیاد میبرد...!!!من تنها فقط گورکنی را خسته میکنم...!ومداحی که الکی از خوبی های نداشته ام میگوید و اشک تمساح میریزد...!!!و من میمانم و گورستان سرد و تاریک و غم همیشگی ام که همراهم میماند...!!!من میمانمو و خدا،بااحساس خجالتی که ای مهربان چرا همیشه مرا از تو و دینت ترسانده اند...!!!
روز دختر فرداست من فک میکردم تموم شد :| هالی شت کادویی نگرفتم 😂

تو خودت یه نوع کادوویی واسه خودت چــون دختری و دخترم از صدتا کادو با ارزش تره کادو میخوای چیکاررر عشقمممم😘😘😘

همچنین

روز شما هم مبارک خانومی🙆👧👱👼💅👸👑👡👠👙💄👗👜👚👢🎓👓👒👛💳💲📚📕🎂🎀🎊🎉🎈🎶🎸🎻🎷🐰🍦🍧🍨🍭🍬🍫🍰🍪🍩🍯🍮🍔🍣🍕🍝🍒🌷🌹🌸🌼🌻⛄🌞💌💐

اومدن تو قشنگ ترین مزد صبوریه
اولین نفری هستی ک بهم تبریک گفتی ☺ هی به شوعرم میگم تبریک بگو میگع تو زنی 😐 حالا ی تبریک خشکو خال ...

خخخخ😂😂😘😘😘😘😍😍😍

من رفتم واسه دخترم كادو گرفتم اينقدر ذوق كرد كيف كردم وخداروشكر كردم كه خدا بهمون دختر داده

الهییی😘ایشا ..همیشه خوشحال باشه عزیزم😘😘