سلام من چیکار کنم ک بتونم ی خورده ب خودم برسم ؟ سه ساله ازدواج کردم ولی هیچوقت ی ذره ب خودم لباسم ارایشم اهمیت ندادم حوصلشو ندارم خیلیم دوس دارم ب خودم برسم ها ولی خیلی تنبلم واسه کارای شخصیم البته خونه زندگیم تمیزه فقط واسع خودم خیلی نامرتبم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
پوست کمر وبازوهام سیاه شده.تو دوران بلوع خارش شدید بدن گرفتم هرجارو میخاروندم سیاه میشد حالا این سیاهیا مونده.دکتر بهم گف ی بیماری پوستی داری کنمیدونم پروتین یا ی چیز دیگه تو پوستت ذخیره میشه و باعث میشه پوستت تیره بشه
عزیزم، بنظرم برای شروع کارکه هم عذاب زیادهروی کردن نداشته باشی و هم کم کم شروع موفقیت امیزی داشته باشی و بری تو اینستا این پیج های ارایشی زیاده ولی خب یکی از بهترین پیج هایی که خودم استفاده میکنم و ارایش خیلی ملیح و و ساده و شیکی میگه یا از نظر نوع پوشش و و رسیدگی به پوست راهنماییت میکنه ..ادرس سایتش میدم توش ادرس اینستاش هست