2821
2789
عنوان

ارایش

| مشاهده متن کامل بحث + 688 بازدید | 47 پست

هرشب مرطوب کننده بزن ب پوستت 

آ.د بزن ب لبات 

من گاهی زینک هم روی لک جوش میزنم اگر زده باشم 

موهامو شونه میکنم 

دستامم بعد هر بار ظرف شستن کرم میزنم 

ی ادکلن میزنم و میزم تو رختخواب

من خدارو دارم ،خدایا تو عشق منی

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

هر روز دوش بگير به خصوص تو فصل گرما،يه روش خوب واسه اصلاح موهاى زائدت انتخاب كن و سعى كن هميشه بدنت تميز باشه،لباس خونگى مرتب و تميز بپوش،اگر موهاتو رنگ ميكنى مرتب و هر دوره رنگش كن نذار ريشه ات خيلى دربياد و بد بشه،اگر رنگ نميكنى هم كه چه بهتر هميشه شونه شده و مرتب نگهشون دار،مام و عطر رو فراموش نكن،آرايش هم اگه دوست داشتى بكن اما يادت باشه آرايش خوب در گروِ داشتنِ يه پوست خوبه پس به پوستت بيشتر برس تا اينكه عيباشو با آرايش مخفى كنى

بگو ستاره دردانه                                            در انزواى رصدخانه                                         كدام كوزه شكست آنروز؟                                  كه با گذشتن نهصد سال                                 هنوز حلقه دستانش به دور گردن خيام است....
توروخدا بازم بگید شاید با حرفای شما ی ذره درس شم

الان وضعيتت چطوره 

ابروهات ؟

موهات 

اگه دوست دارى ميتونى موهات و مرتب كنى ،رنگ كنى ،ابروهات و رنگ كنى 

خودت كلى حال و هوات عوض ميشه 

🧿
آی ام هپلی🖑

ارایش خوبه که...حال میده...یه اهنگ شاد بذارین توخونه..چرا اخه هپلی ؟؟

یه روانشناسه تو تی وی میگفت چشم نوازباشین...گوش نوازباشین...یعنی یکی باهاتون حرف میزنه..از دیدنتون و شنیدنتون کیف کنه😊

😊زیادی خوب نباش داستان میشه😊
توروخدا بازم بگید شاید با حرفای شما ی ذره درس شم

عزیزم تا میبینی داری هپلی میشی 

سریع از ارایشگاه شروع کن 

یهو میبینی کل کاراتو کردی 

🤭 

چون بچه هم داری نمیتونی همش بری خرید پس انداز کن فصلی همه خریداتو بکن ولی ی مقدار پول ته جیبت بذار از چیزی خوشت اومد بخری

ارایش خوبه که...حال میده...یه اهنگ شاد بذارین توخونه..چرا اخه هپلی ؟؟ یه روانشناسه تو تی وی میگفت چ ...

منکه موهاموماهی یبار  رنگ میکنم تازه هفته پیش ب سرم زد توخونه خودم دکلره کردم..خیلی خوب شد😂

😊زیادی خوب نباش داستان میشه😊
ارایش خوبه که...حال میده...یه اهنگ شاد بذارین توخونه..چرا اخه هپلی ؟؟ یه روانشناسه تو تی وی میگفت چ ...

چون حداقل هفت ساعت سر کارم.بعدشم که میام خونه دیگه خودم باید دخترمو نگه دارم.دخترمم یکسالشه وتازه راه میره.البته میدونم اینا توجیه ادم بخواد میتونه مرتب باشه.ولی واقعا دیگه انرژی برا این کارا برام نمیمونه

خدا کنه درس شم ولی میدونم درس بشو نیستم . بزرگترین مشکلمم اینه پوست خوبی ندارم موهامم ب شدت وز و خشک ...

عزیزم  واسه موهات شامپو لورئال مخصوص موی خشک بگیر 

ماسک مو انار دیترون 

و اسپری دوفاز از داروخانه 

قرص زینک هم واسه پوست و موخوبه 

قرص ویتامین ای هم خوبه

اگر جوش هم داشته باشی قرص راکوتان 

اگرم میخوای میتونی از ماسک پوست طبیعی استفاده کنی 

من شنیدم خیار و گلاب خوبه واسه پوست خشک و سیاهی زیر چشم

2824
2823
2791