سلام من چیکار کنم ک بتونم ی خورده ب خودم برسم ؟ سه ساله ازدواج کردم ولی هیچوقت ی ذره ب خودم لباسم ارایشم اهمیت ندادم حوصلشو ندارم خیلیم دوس دارم ب خودم برسم ها ولی خیلی تنبلم واسه کارای شخصیم البته خونه زندگیم تمیزه فقط واسع خودم خیلی نامرتبم
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
پوست کمر وبازوهام سیاه شده.تو دوران بلوع خارش شدید بدن گرفتم هرجارو میخاروندم سیاه میشد حالا این سیاهیا مونده.دکتر بهم گف ی بیماری پوستی داری کنمیدونم پروتین یا ی چیز دیگه تو پوستت ذخیره میشه و باعث میشه پوستت تیره بشه
عزیزم، بنظرم برای شروع کارکه هم عذاب زیادهروی کردن نداشته باشی و هم کم کم شروع موفقیت امیزی داشته باشی و بری تو اینستا این پیج های ارایشی زیاده ولی خب یکی از بهترین پیج هایی که خودم استفاده میکنم و ارایش خیلی ملیح و و ساده و شیکی میگه یا از نظر نوع پوشش و و رسیدگی به پوست راهنماییت میکنه ..ادرس سایتش میدم توش ادرس اینستاش هست