2777
2789
عنوان

ذکر یونسیه

10897 بازدید | 13 پست

سلام دوستان،شب همگی بخیر ،در مورد ذکر یونسیه سوال داشتم،کسی حاجت گرفته از این ذکر،و سوال بعدیم اینکه اصول خوندنش چه جوره ؟بهترین زمان خوندنش کی هست؟

با خدا باش و پادشاهی کن.

تو سجده باید بخونی 

شنیدم ۷۰ هزار بار تو یه سجده

خیلی سخته

و اینکه میگن به تعداد زیاد گفتنش مثلا همین هفتاد هزار تا گفتنش‌ عوارض داره

باید روحت خیلی پاک و آماده باشه

تیکر یه آزمونه ... :)

من تا به حال براي حاجت نگفتم اين ذكرو ولي گاهي بعد نمازام ميگم آرامش قلبي خاصي بهم ميده خييييلي خاص و باورنكردني

تا جايي كه من ميدونم بهترين زمان گفتش ٤٠ مرتبه بعد از نماز عشا به مدت ٤٠ روز

حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم   خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ)  🌸🌸ممنونم بابت همه چي خداي مهربونم🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولی خودم تو یه دوره ای که خیلی شرایطم سخت بود و اوضاع روحیم به هم ریخته بود همینجوری هر وقت یادم میفتاد میگفتم خوب بود بنظرم تاثیرشو دیدم

البته به تعداد خیلی زیاد نگفتم

شاید روزی صد بار یا کمتر گفتم

تیکر یه آزمونه ... :)
تو سجده باید بخونی  شنیدم ۷۰ هزار بار تو یه سجده خیلی سخته و اینکه میگن به تعداد زیاد گ ...

عزيزم اون براي حاجتهاي سخت هست كه يه سري ملاحظات داره و هركسي توان انجامش نداره

حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم   خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ)  🌸🌸ممنونم بابت همه چي خداي مهربونم🙏
عزیزم چه ملاحظاتی داره؟برام توضیح می دین ؟

آسموني جان دقيق نميدونم راستش ولي شنيدم بايد زير نظر يك عالم باشه

ولي اين روزي ٤٠ تا بعد از نماز عشا به مدت ٤٠ روز هم براي حاجت رواييه و خيلي جواب ميده

متن و ترجمه ذکر یونسیه به شرح ذیل است:

«لَّا إِلَهَ إِلَّا أَنتَ سُبْحَانَكَ إِنِّی كُنتُ مِنَ الظَّالِمِینَ» (الأنبیاء، 87 و 88)

ترجمه: (گفت:) معبودی (الهی) جز تو نیست، منزهی تو، من از ظالمین بودم (به خودم ظلم کردم) *

که خداوند کریم در پاسخ و استجابت می‌فرماید:

«فَاسْتَجَبْنَا لَهُ وَنَجَّینَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَكَذَلِكَ نُنجِی الْمُؤْمِنِینَ»(الأنبیاء، 87 و 88)

پس [دعاى] او را برآورده كردیم و او را از اندوه رهانیدیم و مؤمنان را [نیز] این چنین نجات مى‏دهیم.

الف – این ادعا که «بیان و استمرار ذکر یونسیه اذن استاد می‌خواهد»، دروغی مانند: «ذکر لا إله الا الله، نگویید که فقر می‌آورد» - «زیارت عاشورا نخوانید که لعن دارد» - «زیارت نروید و توسل نکنید که شرک است» و ... می‌باشد و هدفی از این دروغ‌ها به جز دور کردن مسلمانان از آموزه‌ها و آموزگاران وحی و بالتبع دور کردن از خداوند متعال نمی‌باشد.

ب – استاد و مربی اولیه، همان خداوند علیم و حکیم است که این ذکر را به حضرت آدم علیه‌السلام آموخت و بدین واسطه توبه‌اش را قبول کرد و به حضرت یونس علیه‌السلام آموخت و بدین واسطه مورد لطف و رحمتش قرار داد و توسط پیامبر اکرم و اهل بیت صلوات الله علیهم اجمعین به همگان آموخت و توصیه کرد، تا بدین واسطه گناهان‌شان را ببخشد و اگر چنین دعا کردند، همّ و غمّ‌شان را بر طرف سازد.

ب – استاد، مربی و صاحب اذن این ذکر، پس از خداوند حکیم و به امر او، حضرت رسول اکرم صلوات الله علیه و آله است که به همگان فرمود:

«‌آیا به شما خبر دهم از دعایى كه هرگاه غم و گرفتارى پیش آمد آن ادعا را بخوانید گشایش ‍ حاصل شود؟ اصحاب گفتند: آرى اى رسول خدا. آن حضرت فرمود: دعاى یونس كه طعمه ماهى شد: لا اله الا انت سبحانك انى كنت من الظالمین»

استاد، مربی و اجازه دهنده امیرالمؤمنین امام علی علیه‌السلام هستند که ضمن مداومت خود و توصیه بر این ذکر، در دعای کمیل به آن استناد نموده و عرض می‎نماید: «لا اِلهَ اِلاّ اَنْتَ سُبْحانَكَ وَ بِحَمْدِكَ ظَلَمْتُ نَفْسى وَ تَجَرَّأتُ بِجَهْلى ...».

استاد، مربی و اجازه دهنده، امام صادق علیه‌السلام است که فرمود: «عجب دارم از كسى كه غم زده است چطور این دعا را نمى خواند [لَّا إِلَهَ إِلَّا أَنتَ سُبْحَانَكَ إِنِّی كُنتُ مِنَ الظَّالِمِینَ]؟! چرا كه خداوند به دنبال آن مى‌فرماید: [فَاسْتَجَبْنَا لَهُ وَنَجَّینَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَكَذَلِكَ نُنجِی الْمُؤْمِنِینَ - ما او را پاسخ دادیم و از غم نجات دادیم و این چنین مؤ منان را نجات مى دهیم]» ( خصال شیخ صدوق ج1 / 241 باب احادیث چهارگانه)

دقت شود که بخش دوم این آیه، وعده و تضمین خداوند منّان بر استجابت دعای گوینده است.

ج – ذکر یونسیه از اذکار بسیار گرانقدر است، نه برای باز شدن چشم برزخی! بلکه برای زدودن هر همّ و غمی، برای رفع مشکلات، برای گشایش در امور، برای شفای بیماری‌ها ... و بیشتر از همه برای تفکر، تعقل و تدبر در مفهوم آن که موجب استجابت بیشتر می‌گردد. چرا که در این ذکر هم انسان اقرار می‌کند که الهی جز او نیست که بتواند چاره‌ساز باشد – هم اذعان دارد که حق تعالی منزه (سبحان) است و از او بد و شر صادر نمی‌گردد، پس گرفتاری‌ها از کرده‌ی خودمان است – هم امیدوار می‌شود که به رغم نادانی‌ها، جهالت‌ها و گناهان، اگر رو به خدا کرد و از او خواست، او کریمانه استجابت کرده و نجاتش می‌دهد. همین فهم و باور، خودش باز شدن چشم برزخی است.

مرسی دوستان از فردا میخوام شروع کنم به خوندن تا 40 روز،برام دعا کنید ،شاید حاجت من غیر ممکن باشه اما واسه خدا هر چیزی ممکنه...میخوام از خودش بخوام یه بار دیگه...دعام کنید دوستای خوبم

با خدا باش و پادشاهی کن.
مرسی دوستان از فردا میخوام شروع کنم به خوندن تا 40 روز،برام دعا کنید ،شاید حاجت من غیر ممکن باشه اما ...

عزيزم ذكر بسم الله هم خيلي حاجت ميده

غير ممكنه زندگي منو ممكن كرد

انشاءالله حاجت روا بشي دوستم

ذکر یونسیه رو باید چندبار گفت؟

جان منی از این عزیزتر نمی شودجان منی و خوش به حالت که مادرت تو را مثل گوش ماهی هایی که خودش کنار دریاکشف کرده دوست داردبرایت یک مشت بوسه میفرستم باز هم هست از این بوسه های عاشقانه برایت زیاد کنار گذاشته ام تو فقط بیا بیا و مرا شادترین و عاشقترین مادر دنیا ببین
مرسی عزیزم،چه جوریه خوندنش؟

عزيزم از روز يكشنبه ( هر يكشنبه اي فرق نداره) شروع ميكني

روز اول ١٠٠ مرتبه ( بسم الله الرحمن الرحيم به حق بسم الله الرحمن الرحيم) 

روز بعد ١٠٠ تا اضافه ميشه تا ٤٠  روز

يني روز اول ١٠٠

روز دوم ٢٠٠

روز سوم ٣٠٠

تا روز ٤٠ كه ميشه ٤٠٠٠