2789
عنوان

چرا 😢😢چرا😢😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 871 بازدید | 94 پست
شوهرم اصلا یادش بود من و بچش زنده ایم یا مرده؟ میخوام صدسال سر به تنش نباشه. از ضعف و بی لیاقتی اون ...

امیدوارم همه چیز برات خیر باشه فقط اگر شوهرت رو قبل این اتفاق دوست داشتی به خاطر این اتفاق ازش متنفر نشو مردها زیر تسلط حرف خانوادشونن و حرفای اونا روشون تاثیر میزاره. نزار پیروز شن

میشه ی صلوات مهمونم کنید؟❤💋
من عکس هم ندارم. هیچی ندارم . قرار بود تیر ماه بریم سیسمونی بگیریم ولی از دست دادمش

منم مثل توام خواهر خوشگلم غصه نخور من چندتا تیکه لباس براش خریده بودم با یه چندتا تیکه اسباب بازی هرروز میرم نگاشون میکنمو کلی گریه میکنم منم فرشته کوچولومو ازدست دادم بااینکه الان یکسال داره میگذره هنوز داغش برام تازس قلبم پر درد نفرت غمه افسردگی گرفتم بعد از دست دادن بچم هنوزم خوب نشدم 

میشه برای سلامتی دخترم کوچولم  یه صلوات مهمونش کنید  

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

هوف یه چیز دیگه هم گفتن . گفتن از آمیزش زن و مرد یه چی بوجود میاد اینم همون بوده و به بچه نرسیده . ی ...

غصه نخور آبجی گلم 

امیدوارم همه چیز برات خیر باشه فقط اگر شوهرت رو قبل این اتفاق دوست داشتی به خاطر این اتفاق ازش متنفر ...

امیدوارم خودش سرعقل بیاد. خیلی بی چشم و رو بود. فکرشو نمیکردم انقدر نامردی خرج من بکنه

منم مثل توام خواهر خوشگلم غصه نخور من چندتا تیکه لباس براش خریده بودم با یه چندتا تیکه اسباب بازی هر ...

الهی بمیرم. امیدوارم خدا به هممون صبر بده و دوباره زندگیمون رو روشن بکنه. یه عقل و شعور هم به شوهرامون بده. از ته دلم دعا میکنم

امیدوارم خودش سرعقل بیاد. خیلی بی چشم و رو بود. فکرشو نمیکردم انقدر نامردی خرج من بکنه

من دو هفتس بچمو از دست دادم به خدا یادم نمیره رفتم تو حموم که اگر بچم افتاد بردارم خاکش کنم نیافته تو توالت. آخرش تو خون خودم غش کردم با شوهرم رفتیم بیمارستان بردنم پیش زائو ها . یه جوری نگام میکردن خیلی بد بود

بدترین حس برا من اینه دوست صمیمیم تو دانشگاه دو قلو باردار شد چند ماه زودتر از من. خیلی بهش حسودیم میشه بچه هاش مرداد به دنیا میان ولی بچه من مرد

من دو هفتس بچمو از دست دادم به خدا یادم نمیره رفتم تو حموم که اگر بچم افتاد بردارم خاکش کنم نیافته ت ...

الهی بمیرم 😔😔😔 خیلی بده. من تو بیمارستان سقط شد. وقتی برداشتن بذارن تو ظرف که ببرن ازمایشگاه دیدمش. ارزوی مرگ کردم از غصه

الهی بمیرم. امیدوارم خدا به هممون صبر بده و دوباره زندگیمون رو روشن بکنه. یه عقل و شعور هم به شوهرام ...

خدانکنه ابجی بمیری 

الهی بمیرم 😔😔😔 خیلی بده. من تو بیمارستان سقط شد. وقتی برداشتن بذارن تو ظرف که ببرن ازمایشگاه دیدم ...

دور از جونت من بمیرم برات دست و پاشو دیدی.... ان شاالله زندگیتون درست شه نور و روشنایی بیاد تو زندگیتون

بدترین حس برا من اینه دوست صمیمیم تو دانشگاه دو قلو باردار شد چند ماه زودتر از من. خیلی بهش حسودیم م ...

اره خیلی سخته ادم همش فکر میکنه وجودش خالیه یه چیزی روگم کرده یه تیکه از وجودشو گم کرده حس بدیه