2789
عنوان

چرا 😢😢چرا😢😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 871 بازدید | 94 پست
فقط ناراحتم که بچمو از دست دادم‌ شوهرم آدم نبود و نیست و نمیشه‌. زود خودشو نشون داد. ازش نمیگذرم. ام ...

مطمئن باش تاوان دل شکسته ات رو پس میدن

میشه ی صلوات مهمونم کنید؟❤💋
نینی منم پسر بود همش خواب میدیدم تو بغلمه. قبل افتادنش خواب دیدم بچم تو بغلمه و محکم میخورم زمین و ن ...

منم دلم واسش تنگ شده. بغضم گرفته. براش لباس نوزادی خریدم از مشهد هنوز دارمش. میدونم اگه برم ببنم لباسش رو از غصه قلبم میترکه و میمیرم. فقط یه عکس سونوگرافی ازش دارم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

منم دلم واسش تنگ شده. بغضم گرفته. براش لباس نوزادی خریدم از مشهد هنوز دارمش. میدونم اگه برم بب ...

من عکس هم ندارم. هیچی ندارم . قرار بود تیر ماه بریم سیسمونی بگیریم ولی از دست دادمش

فقط امیدوارم هرچی لایقش هستن و سر بچم و خودمو زندگیم آوردن سرشون بیاد 

شوهرت پشیمون نیست؟ شاید خانواده اش روش کار کردن که اخلاقش بد شد . حالا که بچه اش رو از دست داد درست نشده؟

شوهرت پشیمون نیست؟ شاید خانواده اش روش کار کردن که اخلاقش بد شد . حالا که بچه اش رو از دست داد درست ...

اومد بیمارستان فکر میکنی چی گفت؟ گفت چقد گریه میکنی لابد حکمت خدا بوده و خواست خدا بوده. میخوام بهش بگم امیدوارم همین خواست خدا سر تو و خانوادت بیاد. بعدشم یبار اومد خونمون میخواست طرفدای خواهرشو بکنه که گفتم اسمشو جلو من نیار ناراحت شد و رفت. از اونروز زنگ و اس داد جواب ندادم. خانوادش که هیچی. از گاو بدتر

اومد بیمارستان فکر میکنی چی گفت؟ گفت چقد گریه میکنی لابد حکمت خدا بوده و خواست خدا بوده. میخوام بهش ...

الهی عزیزم 

میشه برای سلامتی دخترم کوچولم  یه صلوات مهمونش کنید  
ان شاالله همه چی برات خوب شه . با شوهرت با هم خوب شید . دهن خانواده اش سرویس شه

شوهرم اصلا یادش بود من و بچش زنده ایم یا مرده؟ میخوام صدسال سر به تنش نباشه. از ضعف و بی لیاقتی اون همه اینا پیش اومد 

به منم همینو گفتن. گفتن یه تگه گوشت بوده و قلب هم نداشته و بچه ات نبوده چرا گریه میکنی‌ . شوهرم هم حرفاشونو تکرار میکرد. ولی کاری کردم که الان خانواده اش اینو میگن شوهرم جوابشونو میده.

من تصمیم گرفتم سعی کنم حالمو بهتر کنم. ببینم خدا نگاهی بهم میکنه و دوباره بهم بچه بده

ایشالله هیچ وقت ناامید نشو از رحمت خدا میگن درست وقتی ک دلت بشکنه از همه همه کس ناامید بشه درست اون لحظه خدا در رحتمشو به روت باز میکنه 

میشه برای سلامتی دخترم کوچولم  یه صلوات مهمونش کنید