2789
عنوان

چرا 😢😢چرا😢😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 871 بازدید | 94 پست

توی ۶ هفتگی سراسر استرس و دعوا داشتیم با همسرم. شوهرم حیوون خونگی داره پرنده و آکواریوم . خیلی بو میدادن و اذیت میشدم به خاطر بارداری. با هم دعوامون شد گفت طلاقت میدم بچه ات هم مال خودت. یادم نمیره گوشه تخت گریه میکردم

میشه ی صلوات مهمونم کنید؟❤💋

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مشکلم اینه ک افسردگی گرفتم بدم میاد جایی برم دلم میخواد همش تو خونه بشینم وقتیم جایی میریم عصبی میشم ...

مثل منی شوهرم میگه تو خیلی عوض شدی . امشب هم بیشعور بهم گفت یه سوال ازت دارم چرا خشمت از مهرت بیشتره

توی ۶ هفتگی سراسر استرس و دعوا داشتیم با همسرم. شوهرم حیوون خونگی داره پرنده و آکواریوم . خیلی بو می ...

بمیرم الهی چی کشیدی... درکت میکنم منم بچم سقط شد. شوهرم ۱۰ روز منو ول کرد ازمایش داشتم سونو داشتم اصلا جواب تلفنمو نمیداد هرچی زنگ میزدم. بچمم سقط شد فقط یکبار اومد خونه بابام دیدنم. آشغالن همشون

توی ۶ هفتگی سراسر استرس و دعوا داشتیم با همسرم. شوهرم حیوون خونگی داره پرنده و آکواریوم . خیلی بو می ...

بمیرم برات آبجی خوشگلم درکت میکنم 

میشه برای سلامتی دخترم کوچولم  یه صلوات مهمونش کنید  
بمیرم الهی چی کشیدی... درکت میکنم منم بچم سقط شد. شوهرم ۱۰ روز منو ول کرد ازمایش داشتم سونو داشتم اص ...

ما دوتایی گریه میکردیم. خیلی سختی کشیدی کنارت نبوده

چه بی رحم چطوری دلش اومد؟

چون گوشش تو دهن ننه و خواهرشه. انقد هم توی اون دوماه بارداری سخت گذشت. چندبار اشک منو درآورد سر چیزای مختلف‌. امیدوارم خیر نبینن.هنوز دست و پاهای بچم یادم میاد وقتی سقط شد آتیش میگیرم میخوام تیکه پاره کنم شوهرمو 

ما دوتایی گریه میکردیم. خیلی سختی کشیدی کنارت نبوده

یک هفته حالم بد بود محلم نذاشت وقتی بچم سقط شد اومد بیمارستان اونم تنهایی. خانواده کثافتش نه اومدن نه زنگ زدن. میخوام جدا شم ازش‌. دیگه اگه بمیره هم واسم اهمیتی نداره

چون گوشش تو دهن ننه و خواهرشه. انقد هم توی اون دوماه بارداری سخت گذشت. چندبار اشک منو درآورد سر چیزا ...

بچه ی بیچاره ی من یه تکه گوشت بود هنوز دست و پا نداشت.آخرین چیزی که ازم افتاد خودش بود

یک هفته حالم بد بود محلم نذاشت وقتی بچم سقط شد اومد بیمارستان اونم تنهایی. خانواده کثافتش نه اومدن ن ...

ان شاالله سرشون بیاد . اتگار خودشون زن نیستن

بچه ی بیچاره ی من یه تکه گوشت بود هنوز دست و پا نداشت.آخرین چیزی که ازم افتاد خودش بود

من دو ماهه بودم سقط شد. پسر بود... از غصه دارم دق میکنم. فقط بخاطر این ناراحتم‌. 

فقط ناراحتم که بچمو از دست دادم‌ شوهرم آدم نبود و نیست و نمیشه‌. زود خودشو نشون داد. ازش نمیگذرم. ام ...

نینی منم پسر بود همش خواب میدیدم تو بغلمه. قبل افتادنش خواب دیدم بچم تو بغلمه و محکم میخورم زمین و نمیتونم بچه را نگه دارم . چند روز بعد از دست دادمش. هنوز هم خوابشو میبینم.دلم براش تنگ شده