2777
2789
عنوان

حرف دل

169 بازدید | 21 پست

زندگی بچه بودم مفهومشو درک نمیکردم تنها دغدغه من امتحانای سختم بود یه دختر شاد سرخوش ک اصلا نمیدونست غم چیه الان ۲۴سال سن یه کوله بار غم اندو راستی خداااا تو کجای زندگیمی منو یادت میاد اصلا میبینی منو.منم حکمتت تو چیه خدا داغون شدن من چه حکمت قشنگی دمت گرم

اگر پاداشا بودم شک نکن صدای خنده ات را سرود ملی میکردم مادررررررر😚😚😚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چی شده عزیزم؟؟؟

از کجای زندگیم بگم احساس بدی دارم دوست دارم راحت یه گوشه اروم بگیرم همین من خیلی خستم هیچی حالمو خوب نمیکنه

عزیز دلم این روزا همه یه درد بزرگ گوشه ی دلشون هست یکی مشکل مالی.یکی مریضی عزیزش.یکی ناسازگاری همسرش .گلم بعضی وقتا آدم هیچ کاری از دستش برنمیاد ک شرایط رو تغییر بده هیچ کاری نمیتونی بکنی ک مشکل رو حل کنی .کاش توانایی این رو داشتیم ک بزنیم ب در بی خیالی بی تفاوت بشیم ب مشکلمون .اما میدونم خیلی سخته .خدا خودش دلت رو شاد کنه 

میشه یه صلوات واسه حل مشکلم بفرستید؟ممنونتون میشم
برای چی ناراحتی بگو تخلیه شی

ناراحتیم زیاده من دوسال خونه نشیم شدم تو سن ۲۰سالگی بخاطره شرایط بدنیم.ازدواجم کرده بودم بعداز دوسال ک بهتر شدم گفتیم دیگه اوکیه بچه دار بشیم ولی نشد فهمیدم همسرم مشکل داره اسپرم داغون بعد اون دوبار سقط کردم.ای وی اف منفی.الان مشکلم هیچکدوم اینا نیست ارامش ندارم افسردگی افکارای بیخود ایسترس و تلقین اگه قراره زندگی اینطوری باشه تحمل ندارم همه میگن بچه بچه کی میارین نمیدونن من چقدر داغونم 

هیچکس منو درک نمیکنه همسرم همش میگه چرا روحیت خرابه ولی نمیدونه من از پا دارم در میام تنهایی بی کسی تو شهر غریب