2777
2789
عنوان

حرف دل

| مشاهده متن کامل بحث + 169 بازدید | 21 پست
ناراحتیم زیاده من دوسال خونه نشیم شدم تو سن ۲۰سالگی بخاطره شرایط بدنیم.ازدواجم کرده بودم بعداز دوسال ...

عزیز دلم اگر احساس میکنی افسردگی داری حتما برو پیش روانپزشک 

گلم الان مشکل بچه دار نشدن یه مشکلی هست ک حل میشه یه کم زمان میبره و ی کم باید صبور باشی ب خودت بگو همه چی درست میشه 

میشه یه صلوات واسه حل مشکلم بفرستید؟ممنونتون میشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم میدونم انتظار برای بچه چقد سخته. خدا خودش کمکت کنه❤️

خدا کمک نمیکنه هیچوقت ادم بدجنسی نبودم هیچوقت همیشه خوب بود الان ادمایی رو میبینم ک چه کارایی کردم بچشون دارن اگه قراره خدا ازم قهر کنه بکنه من دیگه طاقت ندارم انگار بدجنس باشم بهتر به ارزوهام میرسم

اگر پاداشا بودم شک نکن صدای خنده ات را سرود ملی میکردم مادررررررر😚😚😚
عزیز دلم اگر احساس میکنی افسردگی داری حتما برو پیش روانپزشک  گلم الان مشکل بچه دار نشدن یه مشک ...

فک میکنی نمیگم هر روز به خودم میگم دختر تمومش کن ادوم باش فدای سرت بلند شو تو فرق داری اما نشد

خدا کمک نمیکنه هیچوقت ادم بدجنسی نبودم هیچوقت همیشه خوب بود الان ادمایی رو میبینم ک چه کارایی کردم ب ...

عزیزم اینجوری نگو کمکت میکنه ولی به وقتش وهر وقت صلاحت باشه

من خودم پنج ساله ازدواج کردم بچه دار نشدم وسقطم داشتم

ولی چیکارمیشع کرد جز صبر... 

به حرف دیگران توجه نکن  لازم نیست همه زوجا حتما بچه داشته باشن مهم غشقه زندگی  دو نفره هم ...

نمیتونم چقدر قشنگ لذت میبرین من دلم برای ارامش تنگ شده فقط یه لحظه ارامش قبلنو میخام همین

فک میکنی نمیگم هر روز به خودم میگم دختر تمومش کن ادوم باش فدای سرت بلند شو تو فرق داری اما نشد

عزیزم بهت حق میدم .این احساسی ک داری ولقعا طبیعیه .هر کس توی شرایط شما باشه همینجور میشه .منم خواهرم رو دیدم ک سه تا سقط داشت و چ زجری کشیدیم .اما عزیزم اینو بدون ک الان نازایی قابل درمانه .مهم اینه ک شما بدنت شرایط بازداری رو داره چند بار باردار شدی .دنبال علت سقط باش .ببین چرا سقط شد ؟خودت بسم الله بگو خدا هم کمکت میکنه

میشه یه صلوات واسه حل مشکلم بفرستید؟ممنونتون میشم