2777
2789

خیلی سخته متاسفانه من از کسی حتی در حد لاف یا خالی بندی هم ببینم هیچوقت دیگه نمیتونم باورش کنم

نمیدونم شاید بیشتر صداقت بخرج بدی و دیگه تکرار نکنی کم کم بهتر شد

قربون دستت جانماز مارم آب بکش ... اگه چیزی از تفکرات و سبک زندگی من (نه اعتقاداتم) برات عجیب میاد یادت باشه این زندگی منه لزومی نداره قبولش کنی ، قضاوتش کنی ، مسخره اش کنی اما میتونی مخالفش باشی و با نهایت انسانیت از کنارش بگذری

تحت هیچ شرایطی  دیگه لب ب دروغ باز نکنید

ضمن اینکه باید ب ایشون حق بدید 

ک طول بکشه

تا مجدد اعتماد کنن

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دروغ بدترین کاره. ببخشدا عزیزم من خودم اینقد ضربه خوردم از دروغ به قاتل اعتماد میکنم ولی به دروغگو نه. سعی نکن توضیح بدی به شوهرت یا کارتو توجیه کنی. تنها کاری که باید بکنی اینه که دیگه هیچ دروغی نگو. حتی مصلحتی. اونم کم کم اعتماد میکنه بهت

یا رادَّ ما قَدْ فاتَ : عمر های به سر آمده، روزهای گذشته، خون‌های ریخته، عشق‌های گم شده، آبروهای رفته، بغض‌های شکسته، اشک‌های چکیده، و آب‌های از جوی رفته را تو باز می‌گردانی ای باز گرداننده‌ی از دست رفته‌ ها!

چرا دروغ بدهست؟

چون بادروغ گفتن قلب هاازهم فاصله میگیره ووقتی قلب ها فاصله بگیره محبت ها کم میشه

صادقانه بگم رابطتون مثل قبل نمیشه چون اون قبل ازاینکه بفهمه تودروغ گفتی به تو اعتماد کرده بود وحالا که فهمیده بهش دروغ گفتی دیگه بهت اعتماد نداره

وقتی شیشه رابشکنی وبعد تصمیم بگیری حالا ذرات شکسته شده را به هم بچسبانی بازهم میبینی اثار شکستن شیشه روی شیشه هویداست 

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم