architecture مدیر استارتر عضویت: 1397/03/22 تعداد پست: 6845 عنوان راه حل 49 بازدید | 8 پست از دست شوهرم ناراحتم چيكاركنم ك بياد معذرت خواهي اخه هميشه خودم ميرم واسه اشتي بلد نيستم بهم ياد بديد خواهشا درضمن ادم عجولي هستم طاقت قهرندارم ولي اينبارنميخوام كوتاه بيام میشه واسه خوب شدن زندگی خواهرم و خوشبختی برادرم یه صلوات بفرستین🌹😘❤️ 1397/04/23 | 19:38 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ورونيكا26564 عضویت: 1390/08/10 تعداد پست: 2015 سوره ی مزمل رو بخون به آب یا غذاش فوت کنآیه ی ۲۵ سوره ی طلاق رو هم وقتی خوابع بخون فوت کن بهش الهي و ربي من لي غيرك
architecture مدیر استارتر عضویت: 1397/03/22 تعداد پست: 6845 سوره ی مزمل رو بخون به آب یا غذاش فوت کن آیه ی ۲۵ سوره ی طلاق رو هم وقتی خوابع بخون فوت کن بهش جواب داده؟؟؟ میشه واسه خوب شدن زندگی خواهرم و خوشبختی برادرم یه صلوات بفرستین🌹😘❤️
مامان_گردو_خانم عضویت: 1392/05/01 تعداد پست: 1516 قهر شیک کن .. به خودت بیشتر از قبل برس . غذا درست کن . منظورم اینه که به خاطر قهر کارهای روزمره تو قطع نکنی یه وقت ..وانمود نکن که ناراحتی .. خودش حوصله اش سر میره میاد معذرت خواهی ... مقصر کی بود تو دعواتون ؟
architecture مدیر استارتر عضویت: 1397/03/22 تعداد پست: 6845 قهر شیک کن .. به خودت بیشتر از قبل برس . غذا درست کن . منظورم اینه که به خاطر قهر کارهای روزمره تو ق ... همسرم مقصربود خودشم انگار ميدونه ولي اهل منت كشي نيست خيلي سخت اينكارو ميكنه ميگه منكه باعات قهر نيستم خودت قهري بعدشم زياد منت نميكشه سريع تمومش ميكنه میشه واسه خوب شدن زندگی خواهرم و خوشبختی برادرم یه صلوات بفرستین🌹😘❤️
architecture مدیر استارتر عضویت: 1397/03/22 تعداد پست: 6845 سلام عزیزم چی بلد نیستی؟ اينكه چيكاركنم همسرم بياد معذرت خواهي بخاطر رفتارش میشه واسه خوب شدن زندگی خواهرم و خوشبختی برادرم یه صلوات بفرستین🌹😘❤️
ورونيكا26564 عضویت: 1390/08/10 تعداد پست: 2015 جواب داده؟؟؟ وای ببخشید آیه ی ۱۱۵ سوره ی انعامآره ج میدهحرفای مامان گردو هم خانمهمن یه بار قهر بکدم بعد یه تیپ خفن میزدم تو خونه شوهرشم دیوونه میشد میومد پیشم میگفت چرا همیشه اینجوری نیستی تو خونه؟دیوونم کردی الهي و ربي من لي غيرك
architecture مدیر استارتر عضویت: 1397/03/22 تعداد پست: 6845 وای ببخشید آیه ی ۱۱۵ سوره ی انعام آره ج میده حرفای مامان گردو هم خانمه من یه بار قهر بکدم بعد یه ... خيلي ممنون بابت راهنماييتون❤️❤️ میشه واسه خوب شدن زندگی خواهرم و خوشبختی برادرم یه صلوات بفرستین🌹😘❤️