2777
2789
عنوان

توروخدا مامانا كمكم كنيد

77 بازدید | 17 پست

منم بزاريد دختر ٤و ٥ماهه اي دارم خيلي تو جمع غريبي ميكنه وقتي جايي ميريم يا كسي بياد خونمون تمام مدت گريه ميكنه ديوانه كرده من و باباشو ،هيچ جا نميتونيم بريم خيلي افسرده شدم😒

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جایی نمیبریش زیاد حتما الان ک عصرا و شبا هوا عالیه ببرش بیرون با کالسکه تابش بدین تا ب جمع و غریبه ...

ما جنوب هستيم و خيلي گرمه پدرش هم تا عصر سركاره و زياد بيروننميريم الانم با اين اخلاقش كه هرجا ميريم فرار ميكنيم

اشتباه من این بود از بچگیش نبردمش تو جمع که عادت کنه!خیلی حساس بودم ولی تو ایام عید همش تو جمع های شلوغ میرفتم و گریه ا میکرد بغلم میگرفتم تو جمع دور میدادم ۲ هفته عید خوب شد دیگه راحت شدم

باید انقدر تو جمع برید تا عادت کنه به قیافه های جدید هر چی بیشتردوری کنی بدتر میشه 

واي نميدوني چكار ميكنه كبود ميشه از گريه هي آب ميپاشم به صورتش از حال نره

ما جنوب هستيم و خيلي گرمه پدرش هم تا عصر سركاره و زياد بيروننميريم الانم با اين اخلاقش كه هرجا ميريم ...

خب مهمونی ببرش خونه مادر یا مادرشوهر با جمعیت کم تا بعد ب جمعیت زیاد عادت کنه 

بین اشکال ریاضی عاشق شش گوشه ام ❤️
خب مهمونی ببرش خونه مادر یا مادرشوهر با جمعیت کم تا بعد ب جمعیت زیاد عادت کنه 

ميبرمش از اول به اونا عادت داره ولي كافيه يه ادم جديد ببينه زار زار گريه ميكنه

برو تو پاساژ یا مراکز خرید که کولر دارن!اگه پستونک خوره بده بهش تا ساکت بشه!تنها راهش همینه که تو جمع برید غیر اون درست بشو نیست!

دختر من از ۳ ماهگی تا ۱ سالگی منو کلافه کرده بود

واي نميدوني چكار ميكنه كبود ميشه از گريه هي آب ميپاشم به صورتش از حال نره

😨😨😨😨در این حد پس اذیت اش نکن شاید بزرگتر شه خود بخود بهتر شه

پس کی تو کوچه ما عروسی میشه😧