بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من که از بس تو ماشین با بابام دعوا کردم دیگه قید ماشینشو و رانندگیو کلا زدم
تدریس زبان آلمانی با قیمت مناسب انجام میدم... واژه ی ترشیده مال دورانیه که زنها هنری بجز شوهر کردن نداشتن. برای زن توانمند امروزی، ازدواج صرفایک گزینه است، نه تنها هدف زندگی...
من سال ۸۶گواهینامه گرفتم منشستم تا۹۳یه دوتاعصرویه صبح یکساعت باشوهرم رفتم بعدماه رمضان بودخلوت ماشین برداشتم وتوخیابونای خلوت روندم خونه که می اومدم هرجاکه سوتی داده بودم روتعریف می کردم واون راهنمایی می کردالان سه ساله ماشین دستمه امابیرون شهرتنهاننشستم
بهترین ادمهای زندگی همانهایی هستندکه وقتی کنارشان می نشینی چایی ات سردمی شودودلت گرم
اول از همه یه مربی برا خودت بگیر خصوصی یادت بده اینم بگم خانم ها حسودن به خوبی یاد نمیدن از یه مربی آقا کمک بگیر اونوقت باید یه همراه هم داشته باشی بعد خودت تو جاهای خلوت تمرین کن به عادت کردنه فیلم های آموزشی رانندگی رو از اینترنت دانلود کن و مطابق اونا تمرین کن اولین گام در رانندگی داشتن جرات و اراده هست همین