2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند بار با یه مربی آموزشگاه برو. خصوصی بگیر نهایتا ۴ جلسه. بگو تابلوشو نصب نکنه. چون راننده های دیگه تابلو رو که میبینن بیشتر احتیاط می کنن.

بعدشم زمان های خلوت خودت تنها برو. رفته رفته که اعتماد به نفست بالاتر رفت میتونی تو هر زمانی بری.

فقط با یه ادم با حوصله برو

من که از بس تو ماشین با بابام دعوا کردم دیگه قید ماشینشو و رانندگیو کلا زدم

تدریس زبان آلمانی با قیمت مناسب انجام میدم... واژه ی ترشیده مال دورانیه که زنها هنری بجز شوهر کردن نداشتن. برای زن توانمند امروزی، ازدواج صرفایک گزینه است، نه تنها هدف زندگی...
واقعا.فقط استرس میدن .اعتماد به نفست رو نابود میکنن

منم دوسه بار با شوهرم نشستم هر سه بار دعوا شد. نه تنها بلد نبود بهم یاد بده بلکه همش مسخره هم میکرد درک نمیکرد هنوز راننده نیستم.

بعدش خودم سوییچو برمیداشتم میرفتم جاهای خلوت تا یاد گرفتم

من سال ۸۶گواهینامه گرفتم منشستم تا۹۳یه دوتاعصرویه صبح یکساعت باشوهرم رفتم بعدماه رمضان بودخلوت ماشین برداشتم وتوخیابونای خلوت روندم خونه که می اومدم هرجاکه سوتی داده بودم روتعریف می کردم واون راهنمایی می کردالان سه ساله ماشین دستمه امابیرون شهرتنهاننشستم

بهترین ادمهای زندگی همانهایی هستندکه وقتی کنارشان می نشینی چایی ات سردمی شودودلت گرم
منم دوسه بار با شوهرم نشستم هر سه بار دعوا شد. نه تنها بلد نبود بهم یاد بده بلکه همش مسخره هم میکرد ...

تازه شوهر من همه جا ادعا میکنه که اون بهم رانندگی یاد داده.در صورتی که فقط باعث میشد ترس از رانندگی داشته باشم

تازه شوهر من همه جا ادعا میکنه که اون بهم رانندگی یاد داده.در صورتی که فقط باعث میشد ترس از رانندگی ...

دقییییییقا... هرکی میگه رانندگی خانومت چقدر خوبه میگه بعله معلمش خوب بوده😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

اول از همه یه مربی برا خودت بگیر خصوصی یادت بده اینم بگم خانم ها حسودن به خوبی یاد نمیدن از یه مربی آقا کمک بگیر اونوقت باید یه همراه هم داشته باشی بعد خودت تو جاهای خلوت تمرین کن به عادت کردنه فیلم های آموزشی رانندگی رو از اینترنت دانلود کن  و مطابق اونا تمرین کن اولین گام در رانندگی  داشتن جرات و اراده هست همین 

زندگی درک همین اکنون است .....