2777
2789
عنوان

قبول دارین ؟

315 بازدید | 41 پست

قبول دارین هیشکی خانواده ی خود آدم نمیشه 

قبول دارین هیشکی اندازه ی مادر و پدر به فکر ماها نیست ؟ 

حیف که همیشه دیر به این نتیجه میرسیم اما چه خوبه که پدر مادرای یکی یدونمون هستن 

خدا حفظشون کنه که همیشه مدیون مهربونی هاشون هستیم 🙏🙏🙏🌹🌹🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه قبول ندارم 😊

ریپلای نکنین لطفا حوصله توجیه ندارم 

کاشت‌ِناخن‌های‌ِمصنوعی‌ ،نشانه‌زیبایی‌ و جمال  ‌نیستند...بلکه ‌آنها از عدم طهارت‌ وعدم‌نظافتِ‌ صاحبشان‌خبرمی‌دهند🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸حجاب، به معنای احترام به خود است ، حجاب پوشش انسانیت و برهنگی نماد حیوانات است ،حجاب موجب عزت و احترام بیشتر به زن در جامعه می شود 

نه قبول ندارم 😊 ریپلای نکنین لطفا حوصله توجیه ندارم 

ریپلای ریپلای  

یه روزی رفتیم تو کوچه با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم اخرین بار بوده😥😣کی فکرشو میکرد یه روز با ادمایی حرف بزنیم که تا اخر عمرمون شاید هیچ وقت نبینیمشون🤩😍
کلا به من میگن طرز فکرت خیلی افتضاحه ولی من فقط خانوادم دوست دارم فقططط به دوست اشنا فامیل اعتقاد ...

چه دوستی ؟؟ الان بهترین دوست هم از دشمن بدتره

آشنا فامیل ؟؟؟ چشم دیدن خوش حال و خوشبخت بودنتو نداره و منتظره سوژن فقط..

تجربه کردم که میگم اونم بارهااا تنها کسی که عاشقانه پیشته مادر پدره تو این زمونه

نه قبول ندارم  دليلشم همين نى نى سايت  ديشب يه خانومه عكس گذاشته بود مادرش بينيش رو شكست ...

واقعا همچین ادمایی هم هستن میدونم درکش واسم خیلی سخته... نمیدونم چی بگم

نه قبول ندارم 😊 ریپلای نکنین لطفا حوصله توجیه ندارم 

عزیزم.من خیلی مدیون بابا و مامانم هستم و هیچ جوره نمیتونم جبران زحماتشون کنم خیلیم ماهن ولی همسرم کسیه که همه کار واسم میکنه حتی بیشتر از بابام

مرو راهی که با ریگی بلغزی            مشو بیدی که با بادی بلرزی تو را قدر و تو را قیمت، گران است        مکن کاری که یک ارزن نیرزی...
تو دنیای واقعیم ازاین ادما زیادمیبینیم پدرای بیشعور وپست که حیوونم ازشون بهتر

اره عزيزم اونم زياد ديدم تا دلت بخواد 

مادر شوهر خودم جفت دختراشو از خونه انداخت بيرون شوهرمم همينطور كلا بچه به ١٧ سال رسيد ميندازه بيرون ديوانه روانى ..

من خیلی با پدر مادرم اختلاف دارم ،خیلی زیاد ، ولی هر لحظه تنها ارزوم سلامتیشونه ،انشالله همه پدر ماد ...

الهی آمین 

اون مشکلو که همه دارن ولی اگه یه روزی به بدترین شکل البته دور از جون به مشکلی برخوردی تنها کسایی که با جون و دل پیشتن خانوادتن