2777
2789
عنوان

قبول دارین ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 315 بازدید | 41 پست
وااااای من دیوانه وار موافقم و بشدت عاشق مامانم  واقعا تنها موجودیه که از ته ته دل خوبیتو می خ ...

دقیقااااااا همینه ❤❤❤❤ مادر تنها کسیه که مارو حتی بیشتر از خودمون دوست داره خدا حفظشون کنه 🙏

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خیر مخالفم !!! هیچکی برای آدم خود آدم نمیشه !!! قدر خودتون رو بدونید پشیمون نشید !!! زندگی کنید و لذ ...

خب اون که صد در صد خود آدم که یه چیز دیگس ولی یه خانواده خوب هم واقعا ادمو خوشحال میکنه 

احتمالا.ولی من تو همین نی نی سایت کلی مورد دیدم که خانوم به خاطر عدم حمایت خانوادش مجبوره زندگی سختش ...

متاسفانه هستن همچین خانواده هایی که ابرو واسشون از هر چیزی مهمتره😔

عالی بود 👏👏👏👏

اگه هم عالی بود به خاطر هوش و ای کیو خودت بود

ارادت گلم  

دوران بـقا چـو بـاد صـحـرا بـگذشـت/ تلخی و خوشی و زشت و زیبا بگذشت__ پنداشت ستمگر که ستم بر ما کرد/بر گـردن او بـمـانـد و بــر مـا بــگـذشـت 🌷مخاطب خاموش دیروز و روشن!امروز...

موافق تاپیکتم شتتیتیت ب مدت مدید😉😃😃😃برای پدرومادرهای از دست رفته هم یه فاتحه بفرسیم  برای سلامتی پدرومادرای درقید حیاطم صلوات😊باتشکــــــر

خدایا مارو ب غیر از خودت واگذارمکن🙏میشه برا سلامتی امام زمان وسلامتی خودمون صلوات بفرستین😍الهی ب امید تو نه ب امید غیر از توکه همه امید مافقط تویی❤میشه برای شفای پدرم دعاکنین ک سایش بالاسرمون باش تنهاامیدمه🙏🥺
خب اون که صد در صد خود آدم که یه چیز دیگس ولی یه خانواده خوب هم واقعا ادمو خوشحال میکنه 

خب شاید من چون خانواده نداشتم  و تنها بزرگ شدم نتونم این موضوع رو درک کنم ... البته خانواده داشتما خوبش رو هم داشتم ولی در واقع هیچوقت نداشتمشون!!!

دوستان من آقا هستم خواهشن اینقدر نپرسید !
خیر مخالفم !!! هیچکی برای آدم خود آدم نمیشه !!! قدر خودتون رو بدونید پشیمون نشید !!! زندگی کنید و لذ ...

آی گفتیددقیقا خودم آدم خیلی مهم خیلی وقتا همه میشن ضدآدم من ازباباوداداشم بدم میادچشم دیدنشون ندارم امامادرم خوبه هرچندخیلیاهم مادرشون ادم بی خودی

احتمالا.ولی من تو همین نی نی سایت کلی مورد دیدم که خانوم به خاطر عدم حمایت خانوادش مجبوره زندگی سختش ...

اره والا من به این دلیل اصن ازدواج نمیکنم چون میگم واویلا اگ مشکلی برام پیش بیاد باز مجبورم بیام پیش بابام بذا حداقل برم سرکار بعدازدواج کنم که اگ مجبورشدم جداشم طرف خونه بابام نیام حمایتم ربطی به وضع مادی نداره والاباباداداشم اینامهندس پزشکنداما شعورندارن 😕

بزرگترین ارزوم این بود کاش پدرم زنده بود میفهمیدم پدر داشتن چطوریه.حیف..

البته با اینکه نبوده اسمش حتی برامون حامی بوده چون همه به پاکی و درست دستیش قسم میخورن.

مادرمم عشقمه با وجود اختلاف نظرهای زیادمون .

اما واقعیت من بدون همسرم نمیتونم زندگی کنم؛شریک زندگی فرق داره.هر آدمی نیاز به همدم داره.نوع ارامشها فرق داره

دست و پا گیر ترین منتظرَت من هستم...بخورَد توی سرم ناله ی یا بنَ الحسنم..اللهم عجل الولیک الفرج