2777
2789
بله عزیزم هیچ کس نمینتونه مارو بشناسه حتی شوهرامون بعضی اوقات هنگ میکنن🤣🤣🤣

واااي خوش بحالتون چقد خوبه 😍😍

چه حسي داري از اين كه يه نفر انقد شبيه خودته؟ 

بنظرم خيلي هيجان انگيزه 😀

Sana hissettiklerimi anlatabilmem için kelimeler yetersiz kalıyor❤️Sen benim aşkım,herşeyimsin...💑❤️💑

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم باخواهرم دوقلوام.

دوس دارم دوقلو بیارم😍

کانال فروشگاهی ترافل در ایتا و سروش و روبینو @traffel    کیک و شیرینی سالم   ..درصورت درخواست حتی برای بچه هایی که آلرژی به پروتئین گاوی دارند.
واااي خوش بحالتون چقد خوبه 😍😍 چه حسي داري از اين كه يه نفر انقد شبيه خودته؟  بنظرم خيلي هيج ...

خیلی باحااه بعضی اوقات میتونی خراب کاری تو بندازی گردنش🤣😃😃

ای ساقی دشت کربلا امدم پابوست میگن بابالحواج هستی آقا نظری کن تورو به حق مادرت ام البنین تورو به حق ناامیدیت که نتونستی آب ببری خمیه میدونی نا امیدی چه دردی داره نا امیدم نکن نزار بگن رفت پیش عباس و حسین اونجام ردش کردن مولای من نظری کن آقا دامن من و همه منتظرا رو سبز کن آمین 
عزيزم چقد خوب بعد واسه پسر رژيم خاصي انجام دادي يا نه

برارژیم حذف سردیجات و لبنیات خوردن شوری وگرمیجات هرروز گردو ودارچین وعسل بخورین به شوهرت هرروز عرق کاسنی بده با یه قرص ویتامین ای خودتم فلفل سیاه نکوبیده بگیر هرصبح چندتاشو ناشتا قورت بده شب اقدامم کباب بخورین وگرمیجات وقهوه به شوهرت بده انشالله پسرمیشه

برارژیم حذف سردیجات و لبنیات خوردن شوری وگرمیجات هرروز گردو ودارچین وعسل بخورین به شوهرت هرروز عرق ک ...

به نظر من خدا بايد بده به اين چيزا فك نكنم باشه چون من خيليا رو ديدم كه هر روز صبح كلي ماست و پنير ميخورن و بچشونم پسر ميشه و برعكسشم هست

Sana hissettiklerimi anlatabilmem için kelimeler yetersiz kalıyor❤️Sen benim aşkım,herşeyimsin...💑❤️💑
به نظر من خدا بايد بده به اين چيزا فك نكنم باشه چون من خيليا رو ديدم كه هر روز صبح كلي ماست و پنير م ...

اون که صدالبته عزیزم تاخدا نخاد برگی نمیفته ولی اینا تلاشه