2777
2789
چه جالب چقدر دوقلو دارید تو خانواده ..... انشالله یه دوقلو های خوشگل و تپل مپل هم به شما بده 

ان شاءالله دوس دارم دوتا پسر سالم و صالح و خوشكل و خوش قدم بده دعا كن برام 

خيلي داريم همه ي عموم هام دوقلو دارن با خواهر شوهرم دوقلو داره

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

ان شاءالله دوس دارم دوتا پسر سالم و صالح و خوشكل و خوش قدم بده دعا كن برام  خيلي داريم همه ي ع ...

حتما دعا میکنم براتون 

تیکر عروسیمه 😙😙😙یه دنیا ممنون میشم اگه یه صلوات برای زندگی منو شوهرم بفرستید

من خودم با ابجیم دو قلو هستیم ما کلا تا الان ۳۹ نفر از فامیلامون دو قلو دارن دایی و خالمم باهم دوقلو هستن باید ارثی باشه

ای ساقی دشت کربلا امدم پابوست میگن بابالحواج هستی آقا نظری کن تورو به حق مادرت ام البنین تورو به حق ناامیدیت که نتونستی آب ببری خمیه میدونی نا امیدی چه دردی داره نا امیدم نکن نزار بگن رفت پیش عباس و حسین اونجام ردش کردن مولای من نظری کن آقا دامن من و همه منتظرا رو سبز کن آمین 
من خودم با ابجیم دو قلو هستیم ما کلا تا الان ۳۹ نفر از فامیلامون دو قلو دارن دایی و خالمم باهم دوقلو ...

دوقلوي هم سان ايد؟

Sana hissettiklerimi anlatabilmem için kelimeler yetersiz kalıyor❤️Sen benim aşkım,herşeyimsin...💑❤️💑
دوقلوي هم سان ايد؟

بله عزیزم هیچ کس نمینتونه مارو بشناسه حتی شوهرامون بعضی اوقات هنگ میکنن🤣🤣🤣

ای ساقی دشت کربلا امدم پابوست میگن بابالحواج هستی آقا نظری کن تورو به حق مادرت ام البنین تورو به حق ناامیدیت که نتونستی آب ببری خمیه میدونی نا امیدی چه دردی داره نا امیدم نکن نزار بگن رفت پیش عباس و حسین اونجام ردش کردن مولای من نظری کن آقا دامن من و همه منتظرا رو سبز کن آمین 
خب خواهر بزرگم نداره دو قلو

خب ارثش به خواهرت نرسيده يا شايدم رسيده و تو بارداري دوم خودشو نشون بده 

زن دايي من بعد دو تا بچه دوقلو باردار شد

Sana hissettiklerimi anlatabilmem için kelimeler yetersiz kalıyor❤️Sen benim aşkım,herşeyimsin...💑❤️💑