2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم این کاری نداره

بیین این لینک تاجیک تولد شوهرم خودت

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1900559/تولد-شوهرم

دوران بـقا چـو بـاد صـحـرا بـگذشـت/ تلخی و خوشی و زشت و زیبا بگذشت__ پنداشت ستمگر که ستم بر ما کرد/بر گـردن او بـمـانـد و بــر مـا بــگـذشـت 🌷مخاطب خاموش دیروز و روشن!امروز...

اگه با گوشی هستی و اندروید

روی اسم تاپیکات کلیک کن(لمس کن و بگیرش) یه صفحه کوچیک میاد نوشته کپی کردن پیوند و اونو بزن بعدم واسه هرکی میخوای بفرست

راه دیگشم اینه که بدی تو هر تاپیکای که دوس داری و اون بالا مرورگر کلیک کنی(آدرسش) و کنی کپی

دوران بـقا چـو بـاد صـحـرا بـگذشـت/ تلخی و خوشی و زشت و زیبا بگذشت__ پنداشت ستمگر که ستم بر ما کرد/بر گـردن او بـمـانـد و بــر مـا بــگـذشـت 🌷مخاطب خاموش دیروز و روشن!امروز...
نی نی یار ها همه خوابن،سه روزه دنبال نی نی یارم تاپیکامو پاک کنه همش پستاشون قفله

شیفتی کار میکنن

مثلا الان نی نی یار ۱ تا صبح هستش

نی نی یار ۵ شب میاد

هر وقت شیفتش نباشه قفل میکنه

خدایا،بارها، بارها، و هزاران بار شکرت😍😍😍
شمامیدونی چجوری پاک کنم همه روو

عزیزم پاک نمیشه اصلا ممکن نیست

نینی سایت میتونه ولی چون از این راه بازدید کننده  کسب میکن اینکارو نمیکنن

مثلا من تاپیک میزنم با مامانم دعوام شده،خیلی عصبانی هستم، روزی هزار نفر تو گوگل اینو مینویسم و میان نینی سایت و بازدید میره بالا و تبلیغ زیاد میگیرن و قیمتشون رو میبرم بالاتر.خب اگه تاپیکا رو پاک کنن به ضررشونه

البته اگه تاپیکت مهم نباشه به نیتی یار ها بگی شاید پاک کنن.