2777
2789
عنوان

تولد شوهرم

236 بازدید | 43 پست

امروز تولد شوهرمه از یکماهه پیش برنامه ریزی کردم ک غافلگیرش کنم و خونه رو تزئین کنم و خلاصه ی شب دونفره خوب بشه

ولی چنروزه متوجه شده و نذاشت براش تولدبگیرم😔😔😔

خیلی دلم شکست

وا چرا

مـــن بــــــلا نـــیـــســـتـــم کـــه😒بــــــلا مـــنه 😋                                     خاطرات من خداحافظ👋                                                        لطفا، ازتـه تــه تـــه قلبت برای،سلامتی پدرومادرم دوتاصلوات🙏وبرای حاجت قلبیم یک صلوات 🙏میفرستی🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ناراحت نشو عزیزم مردا اکثرا این چیزا براشون مثل خانوما مهم میس 

ما با یه شاخه گله یهویی ممکنه از ذوق به آسمونا بریم اما اونا ممکنه به بوس و بغلمون کننو بگن مرسی اما ما تا چند روز از فکرکردن ب اون گله قند تودلمون آب میشه

طبیعت زنو مرد باهم متفاوته خب😉

منم شوهرم صبح روز تولدش گفت امروز تولدمه ولی من واسش تولد گرفتم سخت نگیر عزیزم

این اصصلا نمیزاره ینی من تولد بگیرم یهو میاد یچی میگه روحیم بدتر میشه میشناسمش فوق العاده بی ذوق

خیییلی ناراحت شدم

نمیدونم کلا بی ذوقه خییبلی خورد تو ذوقم

اهمیت نده تو با شور و هیجان تولد بگیر براش اصلا بهش میگفتی ععععه همه برنامه ریزیام کنسل شد بعد میگرفتی براش کف کنه😁😁

ساعتی میزان آنی  ساعتی موزون این  بعد از این میزان خود شو   تا شوی موزون خویش
نمیدونم کلا بی ذوقه خییبلی خورد تو ذوقم

عسب نداره الان دست به کار شو یه کیک بپز ویه شام خوشمزه 

مـــن بــــــلا نـــیـــســـتـــم کـــه😒بــــــلا مـــنه 😋                                     خاطرات من خداحافظ👋                                                        لطفا، ازتـه تــه تـــه قلبت برای،سلامتی پدرومادرم دوتاصلوات🙏وبرای حاجت قلبیم یک صلوات 🙏میفرستی🌹

بااینکه امروز با بغض بهش گفتم برای من مهمه تولد و اینا گفت بنظره کاره چرتیه گفتم باشه من بدلم میمونه میخوام بگیرم ولی ظهر که بیرون بودیم گفتم وایسا برم خامه بگیرم براکیک اعتنا نکرد

😢😢