2777
2789
عنوان

اعتراف

| مشاهده متن کامل بحث + 316 بازدید | 35 پست

اعتراف میکنم بچه که بودم

رفته بودیم خونه همسایه مون. زیاد میرفتیم. یه اسباب بازی به شکل اسب تو خونشون بود خیلی کوچولو بودا

منم وسوسه شدم اونو کش رفتم

هنوزم باورم نمیشه همچین کاری کردم.

تو خونمون قایم کرده بودم دزدکی میرفتم باهاش بازی میکردم دوباره قایم میکردم. چه روزا که عذاب وجدان نداشتم به خاطر این کار😓

ز بودنم چه افزود ،نبودنم چه کاهد        که گویدم به پاسخ    که زنده ام چرا من       ستاره ها نهفتم در اسمان ابری؛ دلم گرفته ای دوست هوای گریه با من
به امیده خدا این ماه تصمیم دارم خرج خونه رو به دست بگیرم هیچ سیاست پول خرج کردنم ندارم اما میخوام تل ...

خيلي سخت و سنگينه 

موفق باشي

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اعتراف میکنم سر ماه نشده گریت در میاد

دقيقا

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊

یه دوستی داداشم داره خیلی شبیه داداشمه منم خیلی آدم لوسی ام تو خیابون دوست داداشمو دیدم فک کردم داداشمه با لبخند بدو بدو رفتم پیشش خاستم بپرم بغلش دیدم بعلللله این داداشم نیس..حتی حالت ریشاشم مث داداشمه

سیاهیام هرازچندگاهی قشنگن گاهی باعث میشن بدرخشی💎💫
دیروز نماز صبحم قضا شد😐😐😐 امام صادق میگه کسی ک یک نماز صبح ازش قضا بشه حتی اگه دنیا رو هم بهش بد ...

خوش ب حالت. چند وقته خیلی سعی میکنم قضا نشه ولی اصلا نمیتونم ب موقع بخونم....