خب بیاد اعتراف کنیم خوب. بد . خنده دار . ناراحت کندهه . فقط لطفا مسخره کردن توش نباشه
اول خودم
بچه بودم دستم به زنگ نمی رسید یه روز یه مردی در خونمون بود پشتش به من بود فک کردم بابامه گفتم بابا منو بلند می کنی زنگ بزنم هیچی دیگه بر گشت یه جوری نگام کرد تو همون بچگی ذوب شذدم از خجالت
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
با پول جیبی خودم مامانم اینا رو مهمون دعوت کردم،چون شوهرم هیچی نداره واقعا
منم اين ماه محسابتم بد بود😂كم اوردم😞😞😞😞
الان از پس اندازم گذاشتم تا روزي ك واريز شه حقوق
بدبختي من مديريت مالي خونه باهامه
خيلي درگير حساب كتاب ميشم و كم بيارم خودم بايد جفت و جور كنم
آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکردهیم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊
والله ما اول ماه بیه شمال سه روزه رفتیم جیبمون خالی شد😐 تا الان نمیدونم داریم چه جور میگذرونیم🤔🤔
فردا روزی که ۴ دلار یارانمونو بریزن پولدار میشیم🤗🤗🤗🤗🤗
آهای غمی که مثله یه بختک رو سینه من شده ای آواره از گلوی من دستاتو بردار، دستاتو بردار از گلوی من از گلوی من دستاتو بردار ، دستاتو بردار 💔 جای خالیت تو قلبم یه سوراخه عمیقه ،بابایی💔
منم اين ماه محسابتم بد بود😂كم اوردم😞😞😞😞 الان از پس اندازم گذاشتم تا روزي ك واريز شه حقوق ...
به امیده خدا این ماه تصمیم دارم خرج خونه رو به دست بگیرم هیچ سیاست پول خرج کردنم ندارم اما میخوام تلاشمو کنم ☺☺☺
آهای غمی که مثله یه بختک رو سینه من شده ای آواره از گلوی من دستاتو بردار، دستاتو بردار از گلوی من از گلوی من دستاتو بردار ، دستاتو بردار 💔 جای خالیت تو قلبم یه سوراخه عمیقه ،بابایی💔
بااینکه از طرف همممه ضربه خوردم حتی اونایی که اصلا فکرشو نمیکردم(واقعا بهم شوک وارد شد با بلاهایی که سرم آوردن باورم نمیشه)...نمیدونم چطوری دارم به زندگی ادامه میدم البته فقط امیدم به شوهر و دوتابچه کوچیکم هست اگه بروز بدم اگه ناامید بشم بچه هام داغون میشن چون فقط من رودارن.وبهم ثابت شده هروقت ناراحتیم رو ابرازمیکنم بچه هامم پژمرده میشن...پس اعتراف میکنم به اجبار فقط بخاطر بچه هام زنده ام وزندگی میکنم..😢