2777
2789
عنوان

اعتراف

| مشاهده متن کامل بحث + 316 بازدید | 35 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اخر ماه شد طبق معمول و ته كيسه ها😞

با پول جیبی خودم مامانم اینا رو مهمون دعوت کردم،چون شوهرم هیچی نداره واقعا

خدایا به بزرگیت قسمت میدم سایه هیچ پدر مادری رو از روی سر فرزندانش کم نکن
اعتراف میکنم به طرز ضایع آوری لینک تاپیکامو نمیدونم از کجا باید پیدا کنم

یعنی میخوای لینکشو کپی کنی؟

خب برو بالای صفحه، جایی که زدهhttps://www، از اونجا کپی کن

خدایا،بارها، بارها، و هزاران بار شکرت😍😍😍

اعتراف می کنم دوران مدرسه هر معلمی امتحان سخت می گرفت تو دلم هر چی می خواستم بهشون می گفتم 

ببخشن منو دیگه😂😂😂

هیچی درست نمیشه... مگه اینکه بخوای درستش کنی
با پول جیبی خودم مامانم اینا رو مهمون دعوت کردم،چون شوهرم هیچی نداره واقعا

منم اين ماه محسابتم بد بود😂كم اوردم😞😞😞😞

الان از پس اندازم گذاشتم تا روزي ك واريز شه حقوق

بدبختي من مديريت مالي خونه باهامه 

خيلي درگير حساب كتاب ميشم و كم بيارم خودم بايد جفت و جور كنم

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊
همون اول ماه جیب هامون ته می‌کشه😖😖😖😖

والله ما اول ماه بیه شمال سه روزه رفتیم جیبمون خالی شد😐  تا الان نمیدونم داریم چه جور میگذرونیم🤔🤔 

فردا روزی که ۴ دلار یارانمونو بریزن پولدار میشیم🤗🤗🤗🤗🤗

آهای غمی که مثله یه بختک رو سینه من شده ای آواره    از گلوی من  دستاتو بردار، دستاتو بردار  از گلوی من از گلوی من دستاتو بردار ، دستاتو بردار      💔 جای خالیت تو قلبم یه سوراخه عمیقه ،بابایی💔                    
منم اين ماه محسابتم بد بود😂كم اوردم😞😞😞😞 الان از پس اندازم گذاشتم تا روزي ك واريز شه حقوق ...

به امیده خدا این ماه تصمیم دارم خرج خونه رو به دست بگیرم هیچ سیاست پول خرج کردنم ندارم اما میخوام تلاشمو کنم ☺☺☺

آهای غمی که مثله یه بختک رو سینه من شده ای آواره    از گلوی من  دستاتو بردار، دستاتو بردار  از گلوی من از گلوی من دستاتو بردار ، دستاتو بردار      💔 جای خالیت تو قلبم یه سوراخه عمیقه ،بابایی💔                    
به امیده خدا این ماه تصمیم دارم خرج خونه رو به دست بگیرم هیچ سیاست پول خرج کردنم ندارم اما میخوام تل ...

اعتراف میکنم سر ماه نشده گریت در میاد

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design
اعتراف میکنم سر ماه نشده گریت در میاد

😃😃😃میدووونم ، میدونم

بااینکه از طرف همممه ضربه خوردم حتی اونایی که اصلا فکرشو نمیکردم(واقعا بهم شوک وارد شد با بلاهایی که سرم آوردن باورم نمیشه)...نمیدونم چطوری دارم به زندگی ادامه میدم البته فقط امیدم به شوهر و دوتابچه کوچیکم هست اگه بروز بدم اگه ناامید بشم بچه هام داغون میشن چون فقط من رودارن.وبهم ثابت شده هروقت ناراحتیم رو ابرازمیکنم بچه هامم پژمرده میشن...پس اعتراف میکنم به اجبار فقط بخاطر بچه هام زنده ام وزندگی میکنم..😢