__fatoo__ مدیر عضویت: 1397/03/03 تعداد پست: 4799 عنوان بیاین دور همی | مشاهده متن کامل بحث + 480 بازدید | 127 پست حوصلم.سر رفته 1397/04/23 | 03:13 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
oshida عضویت: 1397/04/03 تعداد پست: 1828 فقط تورووخداااا خودتو نگیر تو عررسیت. همسن نصیحتو بهت دارم عشقم 😂😂😂😂 بعضیا ی جوری تو عروسیشون ... آخ آخ دقیقا😂😂😂 دوست جونیای با سلیقه😍من بدلیجات وکلی کارهای نمدی فانتزی وپادری وگیفت و...درست میکنم.برای دیدن کارها به کانالم سربزنین لطفاoshida_gallery ویابهم پیام بدین.ممنونم❤❤
خانم_گل۱۳۹۷ عضویت: 1397/04/11 تعداد پست: 1308 خیلی وقته دیگ نمیرم بخونم واقعا ذهنم بیمار شده خیلییی شکاک شدم خیلیی ب حدی لز ازدواج میترسم ک نگوو ... منم متنبه شدمدیگه نمی خونمفکر کنم بعضی هاش حاصل فکر مریض یه عده هست و حقیقت نداره.اصلا به هم ریختم می خوام بخوابم نمی تونمحالم از عشق و زن و مرد و انسان و روابط جنسی و ... داره بهم میخوره.منم با اینکه سنم بالاست نسبت به ازدواج دید همچین مثبتی ندارم با توجه به جامعه ناسالمموناین اراجیف هم میخونم دیگه کلا نابود میشم. رژيم كالري شماري براي وزن ٦٠ کیلوگرم. تیکر رژیمه.
جسمین عضویت: 1396/09/27 تعداد پست: 2490 تازه عروس داریم تو تاپیک👰 آره من سه سال از ازواجم میگزرد😂😂😂چی خدمت کنم بهت😆😆😆 خدایا شکرت
__fatoo__ مدیر استارتر عضویت: 1397/03/03 تعداد پست: 4799 بچه ها شما تو شرایط بد اقتصادی الان چکار میکنید، چطور به خودتون آرامش میدید والا ارامش نمیگیریمچ میشه کردوایسادیم بیتیم چی میشهکی شرایط ما جور مبشه بتونیم ازدواج کنیمانگار هیچ وقت
کودکم1 عضویت: 1391/07/11 تعداد پست: 235 چرا نشه رفت آخه میگن شنبه واسه این کار خوب نیست منم فردا وقتم آزاده واسه اینکار
غزل93 عضویت: 1397/04/19 تعداد پست: 419 قبل شوهرت عاشق شدی یا بعدش ؟ ن باباقبلش.اماقسمت نشد دیگ..نشدخخخخخ توکه رفتی من دق کردم،دوسه شبم هق هق کردم،اینقده ازعشق خوندم،که همروعاشق کردم،چرامنو ول کردی،چرادل دل کردی،چراغمواحساسو،یهویی باطل کردی..مهدی احمدوند..
oshida عضویت: 1397/04/03 تعداد پست: 1828 منم متنبه شدم دیگه نمی خونم فکر کنم بعضی هاش حاصل فکر مریض یه عده هست و حقیقت نداره. اصلا به هم ر ... نخونین توروخدا این چیزا بدتر زندگی و روح و روان خودمونو نابود میکنه دوست جونیای با سلیقه😍من بدلیجات وکلی کارهای نمدی فانتزی وپادری وگیفت و...درست میکنم.برای دیدن کارها به کانالم سربزنین لطفاoshida_gallery ویابهم پیام بدین.ممنونم❤❤
__fatoo__ مدیر استارتر عضویت: 1397/03/03 تعداد پست: 4799 ببخشید وسط حرف عشق عاشقی مزاحمتون شدم،یه سوال دوستان شنبه میشه رفت واسه زیارت اهل قبور؟مرسی اگه راهن ... فرقی ک نداره عزیزیم هر وقت برین ک مشکلی نیست
oshida عضویت: 1397/04/03 تعداد پست: 1828 والا ارامش نمیگیریم چ میشه کرد وایسادیم بیتیم چی میشه کی شرایط ما جور مبشه بتونیم ازدواج کنیم ان ... واقعا دوست جونیای با سلیقه😍من بدلیجات وکلی کارهای نمدی فانتزی وپادری وگیفت و...درست میکنم.برای دیدن کارها به کانالم سربزنین لطفاoshida_gallery ویابهم پیام بدین.ممنونم❤❤
خانم_گل۱۳۹۷ عضویت: 1397/04/11 تعداد پست: 1308 سلام آره بخدا حال منم بد میشه بااین تاپیکا الان من به غلط کردن افتادم. دیگه نمی خونم رژيم كالري شماري براي وزن ٦٠ کیلوگرم. تیکر رژیمه.
oshida عضویت: 1397/04/03 تعداد پست: 1828 الان من به غلط کردن افتادم. دیگه نمی خونم دورازجونت منم دیدم داره روم تاثیر منفی میزاره دیگه نمیخونم دوست جونیای با سلیقه😍من بدلیجات وکلی کارهای نمدی فانتزی وپادری وگیفت و...درست میکنم.برای دیدن کارها به کانالم سربزنین لطفاoshida_gallery ویابهم پیام بدین.ممنونم❤❤
__fatoo__ مدیر استارتر عضویت: 1397/03/03 تعداد پست: 4799 نه بابا اینجوریم نیست من تاپیکای اونایی رو میخونم که عاشق همسراشونن و احترام دارن انقدر انرژی میگیر ... کمن اینجور تاپیکایی اینجاحتی الان ک هنوز ازدواج نکردمم شکاکم نیمیدونم بعدا چ جوری میخام زندگی کنم خیلیم شوهراشون بداخلاقه بر اساس تاپیکا مسگم نکنه بعد لزدواج همه اینحوری بد اخلاق بشن
خانم_گل۱۳۹۷ عضویت: 1397/04/11 تعداد پست: 1308 نخونین توروخدا این چیزا بدتر زندگی و روح و روان خودمونو نابود میکنه بله گل گفتیهر چی فکر کنیم همون میشهخدا خوشبختمون کنهخودمونم به ارامش و اسایش و سلامتی و شادی و خوشبختیمون فکر کنیم. رژيم كالري شماري براي وزن ٦٠ کیلوگرم. تیکر رژیمه.
آیسو79 عضویت: 1397/03/15 تعداد پست: 1224 فقط تورووخداااا خودتو نگیر تو عررسیت. همسن نصیحتو بهت دارم عشقم 😂😂😂😂 بعضیا ی جوری تو عروسیشون ... من خیلی مهربونما اما قیافم یجوریه همه میگن مغروریالبته خیلیا بعد اینکه اشناشدن باهام درمورد فکرشون ب خودشوت لعنت فرستاد😂😂😂😂همسن نصیحتو دارم چیه ؟؟؟ داری میای قدمت رو چشمامون کاکل زری مامانو بابا😘😘
oshida عضویت: 1397/04/03 تعداد پست: 1828 دخملا میشه لطفا نمونه کارای منم ببینین؟تا ۱هفته ازم خرید بکنین یه هدیه هم دریافت میکنین😍 دوست جونیای با سلیقه😍من بدلیجات وکلی کارهای نمدی فانتزی وپادری وگیفت و...درست میکنم.برای دیدن کارها به کانالم سربزنین لطفاoshida_gallery ویابهم پیام بدین.ممنونم❤❤