2777
2789
سلام  بابا این تاپیک ها و داستانای خیانت چیه به کمرشون بزنه اگه دروغ باشه اخه من حالم بد میش ...

خیلی وقته دیگ نمیرم بخونم

واقعا ذهنم بیمار شده خیلییی شکاک شدم خیلیی

ب حدی لز ازدواج میترسم ک نگووو

واقعا مردا ایمقد بی چشم و روان؟

سلام  بابا این تاپیک ها و داستانای خیانت چیه به کمرشون بزنه اگه دروغ باشه اخه من حالم بد میش ...

سلام آره بخدا حال منم بد میشه بااین تاپیکا

دوست جونیای با سلیقه😍من بدلیجات وکلی کارهای نمدی فانتزی وپادری وگیفت و...درست میکنم.برای دیدن کارها به کانالم سربزنین لطفاoshida_gallery ویابهم پیام بدین.ممنونم❤❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی وقته دیگ نمیرم بخونم واقعا ذهنم بیمار شده خیلییی شکاک شدم خیلیی ب حدی لز ازدواج میترسم ک نگوو ...

نه بابا اینجوریم نیست

من تاپیکای اونایی رو میخونم که عاشق همسراشونن و احترام دارن انقدر انرژی میگیرم

شماهم نخون دیگه

دوست جونیای با سلیقه😍من بدلیجات وکلی کارهای نمدی فانتزی وپادری وگیفت و...درست میکنم.برای دیدن کارها به کانالم سربزنین لطفاoshida_gallery ویابهم پیام بدین.ممنونم❤❤
ببخشید وسط حرف عشق عاشقی مزاحمتون شدم،یه سوال دوستان شنبه میشه رفت واسه زیارت اهل قبور؟مرسی اگه راهن ...

چرا نشه رفت

جون جون عروس خانم داریم پس😍

بیاین در مورد عروسی حرف بزنیم اخه عروسیم نزدیکه😁

فقط تورووخداااا خودتو نگیر تو عررسیت.

همسن نصیحتو بهت دارم عشقم 😂😂😂😂

بعضیا ی جوری تو عروسیشون خودشونو میگیرن انگار ماهی پرنده شکار کردن

وووییییی منم عاشق شدم