2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من خیلی مهربونما اما قیافم یجوریه همه میگن مغروری البته خیلیا بعد اینکه اشناشدن باهام درمورد فکرشون ...

منظورش همین بود

اشتباه تایپیه😂😂

دوست جونیای با سلیقه😍من بدلیجات وکلی کارهای نمدی فانتزی وپادری وگیفت و...درست میکنم.برای دیدن کارها به کانالم سربزنین لطفاoshida_gallery ویابهم پیام بدین.ممنونم❤❤
بله  گل گفتی هر چی فکر کنیم همون میشه خدا خوشبختمون کنه خودمونم به ارامش و اسایش و سلامتی و ...

الهی آمین👌👌❤❤❤

دوست جونیای با سلیقه😍من بدلیجات وکلی کارهای نمدی فانتزی وپادری وگیفت و...درست میکنم.برای دیدن کارها به کانالم سربزنین لطفاoshida_gallery ویابهم پیام بدین.ممنونم❤❤
من عاشق شده بودم الانم عاشق هستم عشقم الان کنارم هست  داره نودل میخوره گفتم منم میخورم میگه نخ ...

ایشالا همیشه خوشبخت باشین 😍😍😍😍😍

بعد ازدواج عشقتون کمترر نشده ؟ دچار روز مرگی نشدین؟

آره من سه سال از ازواجم میگزرد😂😂😂چی خدمت کنم بهت😆😆😆

ایده های عروسیتو لیست کن بده بیاد بی زحمت.😉😉😉زندگی خوبه

داری میای قدمت رو چشمامون کاکل زری مامانو بابا😘😘
بله  گل گفتی هر چی فکر کنیم همون میشه خدا خوشبختمون کنه خودمونم به ارامش و اسایش و سلامتی و ...

منم خیلی وقتی نمیخو نم چون روحیه ادمو بد میکنه و شکاک در ضمن نمیدونم چقد حقیقت هست آیا حقیقت هست یا نه؟؟و گفتن اینجا تعریف کردن اینجا چی میشه فک نکنم مشکل زنده گی  ایشون رو حل کنه تا خودشون فکر دقیق نکنن هر کی یه نظر متفاوت داره هر چیز میگه باید حرف کی رو قبول کرد 

خدایا شکرت   
سلام  بابا این تاپیک ها و داستانای خیانت چیه به کمرشون بزنه اگه دروغ باشه اخه من حالم بد میش ...

خیلی روت تاثیر گزاشته ها

بدتر از رفتن...گندی است که انسان ها به باور هم میزنند 
منم متنبه شدم دیگه نمی خونم فکر کنم بعضی هاش حاصل فکر مریض یه عده هست و حقیقت نداره. اصلا به هم ر ...

تو این ک مردا بد شزن شکی نیست ولی واقعاااا دیگ ن اینقد زیاد

البته بعضیا ذاتن مریضن ب یکی قانع نیستن 

همبن الان ؟😁😁😁

هستم الان😂😂

ایشالا همیشه خوشبخت باشین 😍😍😍😍😍 بعد ازدواج عشقتون کمترر نشده ؟ دچار روز مرگی نشدین؟

ممنون عزیزم ان شاالله  همه خانما خوشبخت باشن 

نه عزیرم خدارو شکر چون هیچ زنده گی بیدون دغدغه نیست گاهی وقت واسه دختر مون قهر میشم ولی نه طولانی زود حرف میزنم 😁من که طاقت ندارم یه چیز رو بهانه کرده حرف میزنم 

اگر خیلی قهر باشم او حرف میزنه 

سر صبح که تو نماز پا شدیم سر دخترم مون قهر کردم بعد یک مسج از دوستم اومد به انگلیسی بود رفتم گفتم بیگیر اینو بهم ترجمه کو 😀😀😀

خدایا شکرت