2777
2789
عنوان

من یک زنم..

275 بازدید | 13 پست

#دلیل_زنانگی_نکردن_زنها_از_زبان_یک_زن

تو نمی دانی که من با چه عشقی زنانگی ام را به کار انداختم و صبح یکی دو ساعت زودتر از زود همیشگی بیدار شدم و برای دوتاییمان ناهار درست کردم و آوردم دانشگاه و تو سر ظهر غیبت زد و بعد هم که برگشتی

ناهارت را با رفقا خورده بودی و شانه بالا انداختی که چه فرقی می کند حالا

من عشق زنانه ام را لای نان و برنج پیچیدم و پرتش کردم لای آشغال ها

که گم و گور شد و دیگر توی هیچ غذایی نریختم و غذا هایم دو نفره نشد ، که واقعاً هم فرقی نکند،که غذاهایم دیگر مزه ی خاصی ندهند .

تو نمی دانی که از آن به بعد من چقدر از زنانگی هایم را از تو پنهان کردم ، که با تو بودن چه مردی از من ساخت

💞آقای محترم ؛کوچک و بی اهمیت شمردن همین چیزهای کوچک رفته رفته باعث از دست رفتن زنانگی و سرد شدن همسرت میشود

به دل خوشی های کوچک یک زن توجه کنید..... 

تنهایی را ترجیح میدهم به تن هایی که روحشان با دیگریست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

برای منم اتفاق میوفته بعضی وقتا،،،خیلی ناراحت کنندس

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

فراموش نشه! آدمیزاد هرگز از دیگری ناراحت نمیشه، ضربه نمیخوره! فقط و فقطاز خودشه که میخوره! این خانم که مردش رو در اینجد نشناخته و براش غذا برده و ضد حال خورده اگه درست میشناخت ببخشید کوفت هم براش نمیبرد هرگز هم دلخور نمیشد

در واقع کشندس عزیزم!!! 

آره

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
افسوس که زنان هیچ وقت فهمیده نشدند زنان کشته شده از اندوه فراوان تر از مردان کشته شده در جنگ اند !

اره عزیزم.... 

همه از یک زن فقط و فقط انتظار دارند.... 

تنهایی را ترجیح میدهم به تن هایی که روحشان با دیگریست