2777
2789
عنوان

من یک زنم..

275 بازدید | 13 پست

#دلیل_زنانگی_نکردن_زنها_از_زبان_یک_زن

تو نمی دانی که من با چه عشقی زنانگی ام را به کار انداختم و صبح یکی دو ساعت زودتر از زود همیشگی بیدار شدم و برای دوتاییمان ناهار درست کردم و آوردم دانشگاه و تو سر ظهر غیبت زد و بعد هم که برگشتی

ناهارت را با رفقا خورده بودی و شانه بالا انداختی که چه فرقی می کند حالا

من عشق زنانه ام را لای نان و برنج پیچیدم و پرتش کردم لای آشغال ها

که گم و گور شد و دیگر توی هیچ غذایی نریختم و غذا هایم دو نفره نشد ، که واقعاً هم فرقی نکند،که غذاهایم دیگر مزه ی خاصی ندهند .

تو نمی دانی که از آن به بعد من چقدر از زنانگی هایم را از تو پنهان کردم ، که با تو بودن چه مردی از من ساخت

💞آقای محترم ؛کوچک و بی اهمیت شمردن همین چیزهای کوچک رفته رفته باعث از دست رفتن زنانگی و سرد شدن همسرت میشود

به دل خوشی های کوچک یک زن توجه کنید..... 

تنهایی را ترجیح میدهم به تن هایی که روحشان با دیگریست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای منم اتفاق میوفته بعضی وقتا،،،خیلی ناراحت کنندس

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

فراموش نشه! آدمیزاد هرگز از دیگری ناراحت نمیشه، ضربه نمیخوره! فقط و فقطاز خودشه که میخوره! این خانم که مردش رو در اینجد نشناخته و براش غذا برده و ضد حال خورده اگه درست میشناخت ببخشید کوفت هم براش نمیبرد هرگز هم دلخور نمیشد

در واقع کشندس عزیزم!!! 

آره

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
افسوس که زنان هیچ وقت فهمیده نشدند زنان کشته شده از اندوه فراوان تر از مردان کشته شده در جنگ اند !

اره عزیزم.... 

همه از یک زن فقط و فقط انتظار دارند.... 

تنهایی را ترجیح میدهم به تن هایی که روحشان با دیگریست