2777
2789
عنوان

کمبود وزن

216 بازدید | 12 پست

سلام خانما من یه دختر ۱۱ ماه دارم الان۷کلو و۴۰۰گرمه و این ماه۵۰۰ گرم کم کرده دکتر بردم ازمایش کامل داده خوب بوده حتی سونو هم بردم خوب بوده و دکتر دارویی چیزی نداد چیکار کنم وزن بگیره

چی‌بگم والا😑

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

دختر من ۱سال و ۴ ماهشه الان ۸ کیلو و ۵۰۰ دکتر بعد از کلی چکاب بهش اشتها اور داد اما با اونم غذا نمیخ ...

دختر من زیادی شیطنت میکنه زیادی شیطونه میگم شاید از شیطنت و دندوناشونه اخه تو غذا چیزی براش کم‌نمیزارم همه هم‌میگن چون دندون در اورده ولی خیلی حرص میخورم ک لاغره

چی‌بگم والا😑
 دختر من زیادی شیطنت میکنه زیادی شیطونه میگم شاید از شیطنت و دندوناشونه اخه تو غذا چیزی براش کم ...

دقیقا . من که اطرافیانم مخصوصا خانواده شوهرم زیاد میگن . من که بیخیال شدم کلا . کاری به حرف مردم ندارم تا همه دندوناش در بیاد راحت غذا خور میشه . ما بزرگا دندون عقل درمیاریم کلی درد میکشیم وای به حال این طفلیا