2777
2789
عنوان

داداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 572 بازدید | 30 پست
راستشوبگین سنش کمه یه کاری نکنید هیچوقت نتونیدخودتونو ببخشید

الان بهش گفتم داره فعلا دعوام میکنه اوووف 

اگه بابام بفهمه می کشتم الان چطور ببرمش دکتر

قدر مادر را فقط نوزادی میداند که اگر تنی عطر مادرش را ندهد آن را پس میزند گمانم تنها اوست که میداند هیچکس جز مادر ارزش معشوق بودن را ندارد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخه بخوایم ببریم دکتر بابام میفهمه بعد شر میفته 

قدر مادر را فقط نوزادی میداند که اگر تنی عطر مادرش را ندهد آن را پس میزند گمانم تنها اوست که میداند هیچکس جز مادر ارزش معشوق بودن را ندارد 
الان بهش گفتم داره فعلا دعوام میکنه اوووف  اگه بابام بفهمه می کشتم الان چطور ببرمش دکتر

چرا قضیه رو گنده میکنید بابا چیزی نشده ک😐

داداش من ۶ ماهه بود از ۶ تا پله قل خورد با سر افتاد پایین چیزیشم نشد خداروشکر...نگران نباشید

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            
چرا قضیه رو گنده میکنید بابا چیزی نشده ک😐 داداش من ۶ ماهه بود از ۶ تا پله قل خورد با سر افتاد پایی ...

والای واقعا پس خیالم راحت شد

عزیزم حتما حتما به مامانت قبل رفتن بگو .سهل نگاری نکن . خدایی نکرده در نبود تو اتفاقی میفته حداقل د ...

به مامانم که گفتم الان دعوام کرد حالا ام قهره باهام همش میگم پاشم با شوهرم ببریمش دکتر جوابمو نمیده

ب نظرم ببری خوبه خیالت راحت میشه اخه طفلی نمیتونه بگه دردم چیه که

داره بازی میکنه الانم کوچه است هی میرم سر میزنم بهش داره با آجیم دوچرخه بازی میکنه

به مامانم که گفتم الان دعوام کرد حالا ام قهره باهام همش میگم پاشم با شوهرم ببریمش دکتر جوابمو نمیده

😂😂وویی چ حساسن.....

یه بار تو پارک یه دختر تاب بازی میکرد داداشم داشت  رد میشد دختره با تاب و تیزی اون صندلی محکم خورد ب سر داداشم😫😫خدا واقعا رحم کرد ولی خب مامان بابام انچنان عکس العمل خاصی نشون ندادن😁بمیرم برا داداشم چقد خودش استرس داشت مامان و بابامم ارومش میکردن  داداشم ۵ سالش بود😟

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            
😂😂وویی چ حساسن..... یه بار تو پارک یه دختر تاب بازی میکرد داداشم داشت  رد میشد دختره با تاب ...

خخخ پس خیالم راحت شد آخه من داداشمو از هرکی که تو دنیا باشه بیشتر دوست دارمش حتی حاضرم جونمم به خاطرش بدم کلا مامانم و بابام همینطور هستن به خاطر همین حالا خیلی استرس دارم

اخی عزیزم ترسیده چیزی نیست فقط نزارین الان بخوابه منم خواهر زادم سرش به میز خورد خداروشکر چیزیش نشد فقط چند ساعت بعد باید بخوابه

بجای اینکه کفشتو با لباست ست کنی حرفتو با عملت ست کن☺