بچه ها داداشم دو سالشه یه ماشین پلاستیکی بزرگ داره خیلیم بزرگ نیست ها متوسط داشتم میزاشتمتش بالای کمد دیواری داداشم اومد جلو ماشین سر خورد افتاد توسرش واااای یک ساعت گریه کرد حالا همش نگرانم میترسم نکنه اتفاقی واسش بیفته کسی ام نفهمید چرا گریه میکنه گفتم خورد زمین😭😭😭
قدر مادر را فقط نوزادی میداند که اگر تنی عطر مادرش را ندهد آن را پس میزند گمانم تنها اوست که میداند هیچکس جز مادر ارزش معشوق بودن را ندارد
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
به مامانم که گفتم الان دعوام کرد حالا ام قهره باهام همش میگم پاشم با شوهرم ببریمش دکتر جوابمو نمیده
😂😂وویی چ حساسن.....
یه بار تو پارک یه دختر تاب بازی میکرد داداشم داشت رد میشد دختره با تاب و تیزی اون صندلی محکم خورد ب سر داداشم😫😫خدا واقعا رحم کرد ولی خب مامان بابام انچنان عکس العمل خاصی نشون ندادن😁بمیرم برا داداشم چقد خودش استرس داشت مامان و بابامم ارومش میکردن داداشم ۵ سالش بود😟
تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی و خدا سرشار از انرژی مثبتهلبخند بزن دوستم :)
😂😂وویی چ حساسن..... یه بار تو پارک یه دختر تاب بازی میکرد داداشم داشت رد میشد دختره با تاب ...
خخخ پس خیالم راحت شد آخه من داداشمو از هرکی که تو دنیا باشه بیشتر دوست دارمش حتی حاضرم جونمم به خاطرش بدم کلا مامانم و بابام همینطور هستن به خاطر همین حالا خیلی استرس دارم
قدر مادر را فقط نوزادی میداند که اگر تنی عطر مادرش را ندهد آن را پس میزند گمانم تنها اوست که میداند هیچکس جز مادر ارزش معشوق بودن را ندارد