من پدرم فوت کرده،سه تاخواهریم،همه ازدوآج کردیم،فقط ی خواهر کوچیکم با مامانم هستن تو خونه،حقوق بازنشستگی پدرم هست،ولی مامانم به خاطر ازدوآج ما کلی وام برداشته و مقروض شده،نتونسته قسط پرداخت کنه ،و کلی دردسر براش بوجود اومده منو خواهرم که ازدوآج کردیم نمیتونیم زیاد کمک کنیم،یعنی من ده میلیون دادم ولی بیش از این نمیتونم،حالا من میگم خونشو مامانم بفروشه قرضاشو بده ،بقیشم خونه رهن کنه و حقوقم دارن راحتو آسوده زندگی کنن،انقدم جوش نزنن،ولی خواهر بزرگم نمیزاره😭همش میگه مامان آواره میشه،از طرفیم بانکا هرروز زنگ میزن.اعصاب نمونده براشون، کمکم نمیکنه خواهرم،میگه بزآر همینطور بمونه،خواهر کوچیکم که تو خونست از بس گریه میکنه افسرده شد،به نظرتون حرف من درسته یا خواهر بزرگم؟؟
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
خواهر کوچیکه چقد کوچیکه نمیتونه بره سر کار یا مادرتون برن سر کار ؟! خونه رو بفروشین دیگه اواره ن چون هرسال ارزش پولشون میاد پایین و هی خونه کوچیکتر مجبورن بگیرن
اگه میتونه یه جای ارزونتر بخرن آخه اوضاع مملکت معلوم نیس یهو کرایه ها زیاد بشه نتونن خرجشون هم کنارش بدن بنظرم سر پیری درب درشون نکنین یه جای ارزون براشون بخرین
آدمها را مهم نکنید.همانطور که زیرشان را خط میکشیدبه آنها نشان دهید که بلدید دورشان را هم خط بکشید.آدم ها که مهم شوند دیگر به چشمشان ریز میرسیدبه آنها یادآوری کنید که این خودِ شما بودید که آنها را واردِ عرصه کرده اید تا خودکارهای قرمزتان جوهر دارندشروع کنید خیلی ها را باید پر رنگ تر خط بزنید.(دوست عزیز من ممکنه نظرم باهات فرق کنه ولی دشمنت نیستم. بهم احترام بزاریم در کنار تفاوت عقاید. بهم عشق بدیم دنیا قشنگ تر میشه😘😘😘😘)