2777
2789
عنوان

خانمها کمک😭😭😭

462 بازدید | 32 پست

من پدرم فوت کرده،سه تاخواهریم،همه ازدوآج کردیم،فقط ی خواهر کوچیکم با مامانم هستن تو خونه،حقوق بازنشستگی پدرم هست،ولی مامانم به خاطر ازدوآج ما کلی وام برداشته و مقروض شده،نتونسته قسط پرداخت کنه ،و کلی دردسر براش بوجود اومده منو خواهرم که ازدوآج کردیم نمیتونیم زیاد کمک کنیم،یعنی من ده میلیون دادم ولی بیش از این نمیتونم،حالا من میگم خونشو مامانم بفروشه قرضاشو بده ،بقیشم خونه رهن کنه و حقوقم دارن راحتو آسوده زندگی کنن،انقدم جوش نزنن،ولی خواهر بزرگم نمیزاره😭همش میگه مامان آواره میشه،از طرفیم بانکا هرروز زنگ میزن.اعصاب نمونده براشون، کمکم نمیکنه خواهرم،میگه بزآر همینطور بمونه،خواهر کوچیکم که تو خونست از بس گریه میکنه افسرده شد،به نظرتون حرف من درسته یا خواهر بزرگم؟؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

امام صادق ع میفرمایند اولین چیزی که میخرید خونه باشه و آخرین چیز که میفروشید هم خونه باشه....

من با فروش خونه مخالفم همیشه....

چون دیدم آدمهایی رو که بدبخت شدن چون خونه شون رو فروختن

امیدی هست...چون خدایی هست

اگه میتونه یه جای ارزونتر بخرن آخه اوضاع مملکت معلوم نیس یهو کرایه ها زیاد بشه نتونن خرجشون هم کنارش بدن ‌بنظرم سر پیری درب درشون نکنین یه جای ارزون براشون بخرین

آدمها را مهم نکنید.همانطور که زیرشان را خط میکشیدبه آنها نشان دهید که بلدید دورشان را هم خط بکشید.آدم ها که مهم شوند دیگر به چشمشان ریز میرسیدبه آنها یادآوری کنید که این خودِ شما بودید که آنها را واردِ عرصه کرده اید تا خودکارهای قرمزتان جوهر دارندشروع کنید خیلی ها را باید پر رنگ تر خط بزنید.(دوست عزیز من ممکنه نظرم باهات فرق کنه ولی دشمنت نیستم. بهم احترام بزاریم در کنار تفاوت عقاید. بهم عشق بدیم دنیا قشنگ تر میشه😘😘😘😘) 

خواهر بزرگتون مستاجری خیلی بده واقعااا هر یال از کجا میخوان بیارن رهن اضافه کنن 

خواهرا ه پولی قرضی جمع کنیدوام بدید بعد خورد خورد مامانتون بده بهتون 

بنده خدا رو اواره نکنیدیا اینکه یه خونه کوچیکتر بخرید حداقل نه که مستاجرش کنید 

اگه کسی از اون خونه سهمی نمیخواد کار خوبیه ک بفروشینش و خودتونو از جنگ اعصاب و حرص بدهی خلاص کنید

نه عزیزم کسی سهم نمیخواد،واقعا اعصاب نمونده برامون

شما واون خواهری که ازدواج کرده اگه میتونین کمک کنین  در غیر اینصو رت خونه رو بفروشین  و یه کسب وکار کوچیک راه بندازین 

توهرتاپیکی غلط املایی ببینم  تذکر میدم  لطفا ناراحت نشین دوستای گلم 😍😍😍😍😍😍