2777
2789
عنوان

خانمها کمک😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 462 بازدید | 32 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حرف شما که خیلی اشتباه چون با این تورم الان شاید بتونن یه خونه به نسبت خوب کرایه کنن ولی 2 یا 3 سال دیگه پولشون بی ارزش شده و جای خوبی نمیتونن برن.

حرف خواهرتون هم اشتباه چون برا وام گرفتن ضامن میخوان و اگر مادرتون قسطاشو نده اول حقوق خودش قطع میشه بعد یقه ضامنارو میگیرن، اون بدبختا چه گناهی کردن که خواست ثواب کنن ولی کباب شدن؟

سعی کنید براش پول جور کنید حتی یه وام کم بهره ولی با مبلغ بالا براش پیدا کنید و بگیرید تا این واما رو تصوفیه کنه و فقط یه وام با بهره کم براش بمونه

یا برید سر کار و قسمتی از حقوقتون رو بدین بابت وام ها. بنده خدا مامان و خواهر کوچیکتون چه گناهی کردن که بخوان پاسوز شما بشن بعدم شما کمکشون نکنین

پول رهن خونه ارزشش بعد یکسال نصف میشه

مادرتون خدایی نکرده اواره میشن 

اگر پول برای شما و خواهراتون خرج شده باید خودتون برگردونین

با یک کارت کتابخانه بیش از یک گواهینامه رانندگی می توانید به جلو حرکت کنید
نفروشید خونه رو.طلاهاتون رو بفروشید قسطها رو بدید.بالاخره برای جهیزیه شماها بودا.خواهرتون راست میگه.

من تا الان دادم چند تکه طلا ولی، چهل میلیونه قسطاش😢😢

پول رهن خونه ارزشش بعد یکسال نصف میشه مادرتون خدایی نکرده اواره میشن  اگر پول برای شما و خواه ...

من خیلی کمک میکنم.ولی خواهرم با اینکه کارمند اداره دولتیم هست نه زیاد،فقط میگه مامانو آواره نکنیم

نه عزیزم کسی سهم نمیخواد،واقعا اعصاب نمونده برامون

خب فکر خوبیه فروش خونه با باقیمونده پولش میتونید ی خونه کوچیک براشون بخرید یا ی خونه مناسب ب خواست خودشون براشون رهن کنید اینجوری همتون حالتون خوب میشه و دیگه اعصاب خوردی ندارین

گناه داره مادرت به هرحال جهیزیه شما بوده خرج رو دستش گذاشته هرماه نه مبلغ زیاد نفری دویست تومنم بهش ...

آره عزیزم ماهی دو میلیونو سیصد قسط حقوقشو کامل میده ،ما هم نفری دویستو پنجاه میدیم،ولی دیگه خرج زندگی ندارن😢😢😢😢دلم آتیش گرفته