2777
2789
عنوان

خواهرام

413 بازدید | 25 پست

دوتا خواهر دارم که همیشه حرفایی میزنن که من به شوهرم شک کنم نه درباره خیانتو اینا چیزای دیگه همشم میگن اینو نخر من 2 ساله هیچی برا خودم نخریدم حالا رفتم یه مانتو خریدم دیشبم یه مانتوی دیگه خواهرم تو مغازه نیگه نخر فکر جیب شوهرت باش اخه اگه داشته باشم یه چیزی اصراف که نکردم اومده میگه شوهرت درباره حقوقش دروغ گفته کمتر حقوق میگیره انقدر گفت و گفت تا منو به شک انداخت همش باعث میشن من از زندگی زده شم جرات نمیکنم برم خرید هر چی بگیرم میگن زشته یا نباید میخریدی اوف 

حتی بدی هات بخشیدنی بود💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جواب نده .ی بار برا همیشه بگو میل خودم مسیله شخصیه عشقم میکشه بخرم حقوقمونم ماهی 50تمنه ب کسی چه

تو دریچه کولرو جوری تنظیم نکن ک باد فقط ب خودت بخوره نمیخاد با ناعدالتی تو کشور مبارزه کنی😒😒

باهاشون نرو خرید و چیزی نگو که چقد خریدی یا کی خریدی بذار تو کف بمونن

آرامش است؛ عاقبت اضطراب‌ها....خلاصه که اینقد غصه نخورید بالاخره خوب میشه، قشنگ می‌شه، می‌رسیم، می‌بینیم، می‌خندیم👍😍😀

خوب خواهر من چرا همه چیز زندگیتو به خواهرات میگی خریدی بشون نگو مگه کسی مجبورت کرده گلم هرچی دوست داشتی بخر نزار چیزی تو دلت بمونه برا حال هیچ مردی غصه نخور بوقتش دشمن ادم میشن 

خوب خواهر من چرا همه چیز زندگیتو به خواهرات میگی خریدی بشون نگو مگه کسی مجبورت کرده گلم هرچی دوست دا ...

اخه بالاخره میبینن که خریدم تازه با خواهرام تو یه ساختمون زندگی میکنم

حتی بدی هات بخشیدنی بود💔
بهشون نگو .بعدم.پس انداز کنی هم خوبه بدت و نمی.خوان

این در صورتیه که ولخرج باشم اما بعد دوسال مانتو خریدم نداشتم خودشونم میگفتن لباسات مابه ی خجالته از بس کهنست

حتی بدی هات بخشیدنی بود💔