2777
2789
عنوان

خواهرام

| مشاهده متن کامل بحث + 413 بازدید | 25 پست
اگه واقعا توانش کمه رعایت خوبه اما اگه اینطور نیست اتفتقا بخر که به نخریدنت عادت نکنه

توانش هست که خریدم واقعا هم لباس نداشتم اما خواهرام اصولا با خرید من مخالفن 

حتی بدی هات بخشیدنی بود💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه بالاخره میبینن که خریدم تازه با خواهرام تو یه ساختمون زندگی میکنم

اصلا به کسی مربوط نیست کی وچقد خرج میکنی بهتره بجای اینکه دلشون واسه دامادشون بسوزه دلشون واسه خواهرشون بیشتر بسوزه  من شوهرم خوبه ولی بعضی وقتا میگه ندارم همون لحظه که داداشش زنگ میزنه پول میخوام دودستی تقدیم میکنه  البته کار خوبی میکنه ولی این قناعتم شد عادت بدی براش هروقت پول بخوام میگه واسه چی 

اصلا به کسی مربوط نیست کی وچقد خرج میکنی بهتره بجای اینکه دلشون واسه دامادشون بسوزه دلشون واسه خواهر ...

اصلا اینو  نمیفهمن دیشبم همش میگفتم نکنه اشتباه کردم خریدم همش بهشون میکفتم اخه من لباس ندارم  چی بپوشم بعد چند سال خرید کردم یعنی حقم نیست پول خرج کنم اخرم گفتن اوف تو چقدر حرف میزنی 

حتی بدی هات بخشیدنی بود💔
زنی که خرج نداره ارزش نداره حالا ببین باقناعتشون تا کجا میخوان برن

به خدا من قناعت میکنم کم میخرم کم میخورم اصلا سفر نمیرم بعد قرنی هم که خرید میکنم میگن چرا خریدی لازم نبود

حتی بدی هات بخشیدنی بود💔
این در صورتیه که ولخرج باشم اما بعد دوسال مانتو خریدم نداشتم خودشونم میگفتن لباسات مابه ی خجالته از ...

پس بی خیال عزیزم هر کس اختیار زندگیشو داره 

درواقع ما کاری از دستمون بر نیومد فقط اسمش و گذاشتیم صبر

اره درکت میکنم اصلا اطرافیان اصلا نمیشه راضی کرد چه مال خودت چه مال شوهرت .منم نزدیکان خودم وقتی نمیخرم میگن وای چقدرخسیس بازی درمیاری وقتی میخرم میگن وای چقدر حیف ومیل میکنی  منم دیگه فهمیدم اینجوری اصلا اهمیت نمیدم چی میگن چندبار جواب ندی وببینن برات مهم نیست حرفاشون دیگه تکرارنمیکنن