دوتا خواهر دارم که همیشه حرفایی میزنن که من به شوهرم شک کنم نه درباره خیانتو اینا چیزای دیگه همشم میگن اینو نخر من 2 ساله هیچی برا خودم نخریدم حالا رفتم یه مانتو خریدم دیشبم یه مانتوی دیگه خواهرم تو مغازه نیگه نخر فکر جیب شوهرت باش اخه اگه داشته باشم یه چیزی اصراف که نکردم اومده میگه شوهرت درباره حقوقش دروغ گفته کمتر حقوق میگیره انقدر گفت و گفت تا منو به شک انداخت همش باعث میشن من از زندگی زده شم جرات نمیکنم برم خرید هر چی بگیرم میگن زشته یا نباید میخریدی اوف
اخه بالاخره میبینن که خریدم تازه با خواهرام تو یه ساختمون زندگی میکنم
اصلا به کسی مربوط نیست کی وچقد خرج میکنی بهتره بجای اینکه دلشون واسه دامادشون بسوزه دلشون واسه خواهرشون بیشتر بسوزه من شوهرم خوبه ولی بعضی وقتا میگه ندارم همون لحظه که داداشش زنگ میزنه پول میخوام دودستی تقدیم میکنه البته کار خوبی میکنه ولی این قناعتم شد عادت بدی براش هروقت پول بخوام میگه واسه چی
اصلا به کسی مربوط نیست کی وچقد خرج میکنی بهتره بجای اینکه دلشون واسه دامادشون بسوزه دلشون واسه خواهر ...
اصلا اینو نمیفهمن دیشبم همش میگفتم نکنه اشتباه کردم خریدم همش بهشون میکفتم اخه من لباس ندارم چی بپوشم بعد چند سال خرید کردم یعنی حقم نیست پول خرج کنم اخرم گفتن اوف تو چقدر حرف میزنی