2777
2789
ای کاش به استناد همین اینترنتی که این شایعه رو گذاشتی یه نگاه هم به باقی این اخبار میکردی عزیزم این ...

همه میگن این شایعه نیس ازشون بعید نیس ازیم کارا بکنن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حتی خود سایت BBC رو هم بخونین نوشته که کار این توافق به مجلس نکشید و منتفی شد اون لینک ایسنا رو هم ...

عه خداکنه اینطور ک میگی باش آخه حرصم میگیره کسی ب کشورخودش ظلم کنه

این همه رو از کجا میارین شما ؟ منبع شما ؟

من خیلی جاهای دیگ این خبر دیدم تو ایستا هم هست از ترکیدنش فهمیده بودن  راستو دروغشو نمیدونم ولی خداکنه دروغ باش من از خدامه

سد گتوند از همه بدتره که باعث شور شدن کارون و خشک شدن نخلستانای خوزستان شده

دیشب تاپیک زدم هیچ کی ندید فکر کنم

اینجا همه علاقمند  تاپیکای خاله زنک بازی هستن

اینجا همه چی درهمه 
سد گتوند از همه بدتره که باعث شور شدن کارون و خشک شدن نخلستانای خوزستان شده دیشب تاپیک زدم هیچ کی ن ...

آره الانم همه میگن اینم شایعه س نمیدونم حرف کسو باور کنم

ای کاش به استناد همین اینترنتی که این شایعه رو گذاشتی یه نگاه هم به باقی این اخبار میکردی عزیزم این ...

کی میگه همه ی دنیا آب کمه ، تو ایران به خاطر بی مسئولیتی بعضیا به این روز افتادیم حتی عربستان و امارات هم آب شیرین کن دارند

اینجا همه چی درهمه 
کی میگه همه ی دنیا آب کمه ، تو ایران به خاطر بی مسئولیتی بعضیا به این روز افتادیم حتی عربستان و امار ...

کی میگه آب کم نیست ؟ من به استناد صحبتای آقای دکتری که دکترای پولیتیک و دیپلماسی آب از هلند داشت که تو خندوانه اومد میگم شما چی ؟؟

کی میگه همه ی دنیا آب کمه ، تو ایران به خاطر بی مسئولیتی بعضیا به این روز افتادیم حتی عربستان و امار ...

اشتباه نشه ها بی مسوولیتی مسوولین که تو همه ی زمینه ها داریم و منم قبولش دارم میگم این شایعه هست

کی میگه آب کم نیست ؟ من به استناد صحبتای آقای دکتری که دکترای پولیتیک و دیپلماسی آب از هلند داشت که ...

من به استناد یه آقای کارشناسی که تو همین صدا سیما اومد گفت (اسمش و برنامش یادم نیست) گفت کل  بارندگی تو کل دنیا همیشه ثابته  واکه تو یه سال بعضی جاها بیشتر باشه عوضش بعضی جاها کمتر میشه تا تعادل برقرار باشه مثال بادکنک باد شده زد که اگه یه جاشو فشار بدی  از جای دیگه باد میکنه 

دیگه به استناد سایتای جهانی هواشناسی 

به استناد اخبار صدا سیما که شما قبولش داری

اینجا همه چی درهمه 
من به استناد یه آقای کارشناسی که تو همین صدا سیما اومد گفت (اسمش و برنامش یادم نیست) گفت کل  با ...

وااااا چه حرفی میزنی عزیزم صحرای آفریقا فلات قاره فلات های ایران و خیلی جاهای دیگه کی به خودشون بارون دیدن همیشه خشکسالی بوده اونجاها همیشه هم تو جنگلای استوایی بارون شبانه روزی ..پس این حرف که مثلا اگر یکسال یه جا کم بارون بیاد جای دیگه بیشتر میاد خیلی غیرعلمیه نقشه های زمین شناسی از اولی که قاره ها در حال جدا شدن از هم بودن تقریبا ثابته و بعضی سرزمین ها کلا تو مناطق کم آب قرار دارن مثل ایران مثل عربستان حالا بزرگترین آب شیرین کن تو عربستانه چه ارتباطی با موضوع داره و شما تو ذهنتون چطور اینا رو بهم ربط دادید من