2777
2789
عرززيز دلم...من و اقايي همو دوست داريم و الان بينمون فاصله هست و بي خبر ازهم..من ديگه خودم خستم ...

انشالله به زودی زود زیارت خانوم حضرت معصومه سلام الله علیها نصیبتون بشه و حاجت روا بشید عزیزم 

التماس دعا

تو رو خدا تو دعاهای قشنگتون واسه منم دعا کنید دوستان ..منتظر یه اتفاق خوبم دعا کنید ب زودی برام بیفت ...

برا حاجت رواییتون ۵ تا صلوات  نذر امام زمان کردم انشالله همیشه حتجت روا و سلامت باشید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عرززيز دلم...من و اقايي همو دوست داريم و الان بينمون فاصله هست و بي خبر ازهم..من ديگه خودم خستم ...

عزيزم شما حاجت روا شدين؟امشب تولد حضرت معصومه هست  منم مشكل شما رو دارم🥺ديگه كم اوردم ان شاالله همگي به ارزوي قلبيشون برسن منم همينطور الهي آمين🤲

يا ضامن اهو🕊دل شكسته منو بخر🤲
عزيزم شما حاجت روا شدين؟امشب تولد حضرت معصومه هست  منم مشكل شما رو دارم🥺ديگه كم اوردم ان شاالل ...

شا حاجت گرفتی دوست عزیز

دوستای گلم بهتون  دعای استغفار ۷۰ بند حضرت علی رو توصیه میکنم بی نهایت بهتون آرامش  میده و صلاح باشه حاجت روا میشید بی شک . من بهش اعتقاد کامل و قلبی دارم . اگه خوندی حاجت گرفتی برا منم دعا کن خونه دارشم گلم. و در آخر لطفا برای سلامتی امام زمان و همه پدر و مادر ها ی صلوات هم مهمونم کن .ممنونم الله نگهدارت باشه   

با سلام و درود بر همه دوستان گرامی🌹

ختم ۱۲۴۰۰۰ صلوات به نیت سلامتی امام زمان عج و حاجت روایی

توجه کنید که چله نیس  و هر کس هر چقدر بتونه میفرسته

کسانی که حاجت دارند اسم شون و می‌نویسم و به نیت هر کدوم ۱۲۴۰۰۰ صلوات می‌فرستیم

لینک گروه 💕

https://eitaa.com/joinchat/4170056262Cb9a21f8c7a

خدایا شکرت❤🌱