2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چیزی که خودم خیلی ازش نتیجه دیدم چند تومن پول نذر کردم بندازم تو ضریحش. هرچه قد میتونی. ۵ تومن ۱۰ تومن. ولی نذر کن بگو هر وقت حاجتمو گرفتم میارم میندازم تو ضریح

حاجت روا ان شاالله

تا غزل هست دل غمزده ات مال من است........من به دنبال تو، چشم تو به دنبال من است........

شوهر منم میگ دلم گرفته بود دلم شکسته بود ازدواجم جور نمیشد میگ با دلی شکسته رفتم حرم گفتم بی بی جون من جز شما کیو دارم کمکم کنه برامنم ی دختر خوب قسمت کن بزار دلم شاد بشه میگه ب یک ماه نرسید تورو اومدم بدلم نشستی پسندیدم عقد کردیم بد عقد دست منو گرفت رفتیم حرم ازش تشکر کرد گفت حاجتمو داده.

من خودم برم حرن غیرممکنه حاجت نگیرم از بی بی قسمش میدم ب غریبی برادر عزیزش میگم بی بی جون جان رضات دست خالی ردم نکردی ایندفعم ردم نکن خداییشم دست پر برگشتم همیشه.الهی ب حق غریبی امام رضا خدا ی شوهر خوب نصیبت کنه بزودی زووود

خدایا تورو قسم ب جان عزیزت حضرت زهرا س ب همه منتظرا بچه سالم بده دلشون رو شاد کن،خدایا کسی رو منتظر نزار،خدایا خالق ما هسی پس خودت خوشبختی هممون رو تکمیل کن نزار بخاطر بچه کسی دلش بشکنه😢😢😢
شوهر منم میگ دلم گرفته بود دلم شکسته بود ازدواجم جور نمیشد میگ با دلی شکسته رفتم حرم گفتم بی بی جون ...

عرززيز دلم...من و اقايي همو دوست داريم و الان بينمون فاصله هست و بي خبر ازهم..من ديگه خودم خستم از اينكه فرد خاصي رو بخام..فقط ميگم هر كي مال منه و ..همين...مرررسي از دعاي خيرت..😪😪خيلي ددل شكستم..به معناي واااااقعي كلمه....ايشالله كه منم جواب ميدن..خدا كنه بشه برم حرمش......خيلي حرفت خوب بود

تو رو خدا تو دعاهای قشنگتون واسه منم دعا کنید دوستان ..منتظر یه اتفاق خوبم دعا کنید ب زودی برام بیفته و از بلاتکلیفی و نگرانی دربیام..تو رو خدا دعا کنید برام وصلت بین من و عشقم به زودی به سرانجام برسه هردفعه عقب افتاده خیلی نگرانم و ناراحت تو رو خدا با دلهای پاکتوون دعا کنید ب زودی این وصلت سر بگیره و اینبار عقب نیفته ....دعا کنید منم حاجت روا شم ..التماس دعای فراوان دارم از هر کی ک این پست رو میبینه و میخونه ..یا امام زمان اغثنی یا امام زمان ادرکنی 💔🤲🙏

میشه برای مادرشدنم دعا کنی و صلوات بفرستی ؟؟با دل پاکت دعا کن منم دامنم ب زودی سبز بشه💔😔