2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

منم دخترم سه سالشه چهارپنج ماهه درگيرم

تو اتاقش ميخوابه ولي نصفه شب بيدار ميشه مياد اتاق ما

الانم بيدارشده دارم قصه ميگم بخوابه

ديگه ميخوام شربت اهورا اسليپ بخرم بدم بهش

اعصاب نذاشته واسم هرشب بيدار ميشه

هيچجاي قرآن نگفته سگ نجسه،نگفته زن ناقص العقله،نگفته صيغه مجازه
مرسی گلم

اتفاقا دير نيست 

من خيلي درباره بچه ها كتاب خوندم بيشتر هم از انتشارات صابرين

اونجا مي گفت خيلي رو اين موضوع حساس نباشين

چون اون موقع كه بچه ها رو جدا ميكنين بايد يه وابستگي جديد براشون إيجاد كنيد مثل عروسك پتو...

پس تفاوتي إيجاد نمي شه

و نويسنده مي گفت از دوران با هم بودن لذت ببرين دوراني كه چشماتون باز مي كنيد و صورت قشنگش باهاتون فيس تو فيس 

نگران نباشه سخت نيست اصلا

منم پسرم مرداد دوسالش میشه انشالله  بعدش میخوام جاشو جدا کنم  خودمم اصلا دلشو ندارم  ...

بابا زوده طفلی منکه میزارم وقتی 4 سالش شد

خدایا به بزرگیت قسمت میدم سایه هیچ پدر مادری رو از روی سر فرزندانش کم نکن
عههه خودمم اصلا دلم نمیاد ولی میترسم بزرگتر بشه سختتر بشه

فکر کنم الان سخت بشه بزرگتر که بشه بهش توضیح میدی یا با جایزه میتونی جداش کنی.منکه از شیرم نگرفتم گذاشتم برای وقتی که خودش خوب و بد رو از هم تشخیص بده بعد

خدایا به بزرگیت قسمت میدم سایه هیچ پدر مادری رو از روی سر فرزندانش کم نکن

من که پسر 6 سالشه دخترم 9 عاشق اینم که پیششون بخوابم وای که انقدر زود میگذره که دیگه این روزها این سن نمیاد من  که اعتقادی ندارم خود به خود بچه میره جدا میشه  براهمین اطاق خواب تعطیل شده وهمه درکنار هم هیچ هم دوست ندارم برن  جایی دیگه 😆😆😆😆😆😆😆😂😂😂راهکار 😑😑😑 من یه مادر سریشم 😁😂😁😂😁

من برای خودم زندگی میکنم 😊برام مهم نیست دیگران چی فکر کنند 😛برا همین راحت زندگی میکنم 😁مهم اینکه خودم راضی باشم 😉😉😉😉