2777
2789

مزخرف ترین کارو تو تمام دنیا میکنی......به جای این کار از خدا یه همسر خوب بخواه.

تو نبودی من چی کار میکردم با غمی که شونمو می‌لرزوند؟..  تو نبودی کی نجاتم میداد؟....کی بهم آرامشو میفهموند؟....  تو نبودی لحظه های سختُ با کدوم معجزه سر میکردم؟!....  تا کدوم شهر پر تنهایی بود دست های خالی و قلب سردم؟.....  چطور میتونی فکر کنی که ممکنه یه روز برم؟   منی که حتی از خودم به 💕 تو💕 پناه می‌برم......به 💕 تو💕 پناه می‌برم....از اون چه فکر میکنی به عشق مبتلا ترم.....    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میترسی پسر تموم شه؟ حسادت نداره

یا رادَّ ما قَدْ فاتَ : عمر های به سر آمده، روزهای گذشته، خون‌های ریخته، عشق‌های گم شده، آبروهای رفته، بغض‌های شکسته، اشک‌های چکیده، و آب‌های از جوی رفته را تو باز می‌گردانی ای باز گرداننده‌ی از دست رفته‌ ها!

گل بی عیب خداس

هیچکس همه چی تموم نیس.مطمئن باش ی جایی ی ایرادی داره اگه تو بدونی صدسال سیاه نگاهشم نمیکنی.میگی نه بشین و ببین

خیلی پیش امده اینجا طلب دعا کردم و خیلی خیلی معجزه وار برام به رحمت خدا انجام شده.بازم التماس دعا گویتان هستم برام دعا کنید مادر و همسر صبوری باشم مادر وهمسر مهربونی باشم بتونم فرزندمو ب شایستگی تربیت کنم .مسائل رو به نحو احسنت یادش بدم.جوری باشم ک خدا بیامرزی برام باشه.این فقط ب همت خودم و دعای شما مقدوره اینکه دعا خیر بدرقه راحت باشه تو تقدیر و سرنوشتت بی مهابا تاثیر گذاره.🙇🙇🙇
خودم ازدواج کردم بچه دارم اولین باراین حس حسادت انقدرشدید تجربه کردم

فکر کردم مجردی😐😐😐

تو نبودی من چی کار میکردم با غمی که شونمو می‌لرزوند؟..  تو نبودی کی نجاتم میداد؟....کی بهم آرامشو میفهموند؟....  تو نبودی لحظه های سختُ با کدوم معجزه سر میکردم؟!....  تا کدوم شهر پر تنهایی بود دست های خالی و قلب سردم؟.....  چطور میتونی فکر کنی که ممکنه یه روز برم؟   منی که حتی از خودم به 💕 تو💕 پناه می‌برم......به 💕 تو💕 پناه می‌برم....از اون چه فکر میکنی به عشق مبتلا ترم.....    

تو باید بدونی که اولا حسادت به خودت آسیب میزنه. حسادت یکی از ویژگیهای بدی هست که میتونه خدای نکرده حتی ایجاد بیماری جسمی بکنه. یعنی اینقدر آسیب رسان و حتی بیماری زاست..... آیا دلت میخواد جسمت بیمار بشه؟؟؟ آیا دلت میخواد بدنت آسیب ببینه؟؟ میتونی برای اینکه به حرفم اطمینان پیدا کنی بری کتاب "شفای زندگی" را پیدا کنی و بخونی عزیزم

دوم این که برای بقیه خوب بخواه تا خوبی نصیب خودت هم بشه. هر چیزی که برای دیگرون بخوای، همونم سر خودت میاد. بازتاب نیتهای قلبی ما به خود ما برمیگرده. پس سعی کن از خوشبختی دیگران خوشحال بشی تا خوشبختی نصیب خودت هم بشه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز