2777
2789

واای عزیزم اگه سعی کنی براش دعا کنی و خیر بخوای کم کم این حست از بین میره.شماخیلی گلی که ازحس حسادت دچار عذاب وجدان شدی.تمام این دعاهای خیر و خوب برای اون به زندگی خودت برمیگرده.یقین داشته باش حرفمو چون تجربه کردم

دختر دایی من خ خوشگل نبود ی پسر اومد استاد دانشگاه خوشتیپ پولدار و شهره شهره جون از دهنش نمیوفته شهره هم انقدر خوشتیپ و خوشگل شد با پول ک نگو همه دهنشون باز موند 

من قیافم بهتر بود ولی ی شوهر عادی ی کوچولو حسادت میکردم ولی من ناخواسته باردار شدم مشکلات داشتم بی پولی و ..... بعد پریشب مهمون بودیم دختر داییم یجوری نگاه بچم میکرد اخه ۷ سال ازدواج کرده بچه نداره خ ناراحت شدم انقدر غصه خوردممممم ک نگوووو

گفتم کاشکی همیشه شادیشو میدیدم الهی 

و حسرتای بیخودی میخوردم 

خوشحال باش ک شادیشو میبینی 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم حسرت عیب نداره حسرت یعنی اینکه بگی وای کاش منم اینو داشتم ولی حسادت یعنی اینکه بگی حالا که من ندارم کاشکی اونم نداشته باشه 

شما حسرت خوردی حسود نیستی بنظرم 

منم خیلی چیا اونجوری که میخوام نیست حسرت خوردم ولی هیچوقت حسادت نکردم

گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍⁦♥️⁩

من هرموقع از چیزی ناراحت میشم میگم خب من اینو ندارم فلان چیزو که دارم واسه داشته هام خوشحالی میکنم نداشته هارو بیخیال هیچ زندگی ای کامل نیست

گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍⁦♥️⁩

سعی کن زندگی خودت رو در حد توان سرو سامون بدی چون علت حسادتهای ما بعضی وقتا از کمبوداییه که توی زندگی داریم.شما که از آینده خبر نداری.فرض کن خدا قرار بود بهت حق انتخاب بده.کدوم رو انتخاب میکردی؟

اول:بریز بپاش و تحویلگیری اول ازدواج.خیانت.طلاق

دوم:یه شروع خییلی معمولی.یه زندگی ساده و سلامتی.

و....

سعی کن زندگی خودت رو در حد توان سرو سامون بدی چون علت حسادتهای ما بعضی وقتا از کمبوداییه که توی زندگ ...

مابا کم شروع کردیم الان خداروشکر همه چی داریم ولی چون اول زندگی یه سری کمبودا داشتم خیلی ناراحت شدم

عزیزم حسرت عیب نداره حسرت یعنی اینکه بگی وای کاش منم اینو داشتم ولی حسادت یعنی اینکه بگی حالا که من ...

خیلی خوب تفکیک کردی.به نظر منم استارتر غبطه خورده با حالش.نه اینکه حسودیش لشه

مابا کم شروع کردیم الان خداروشکر همه چی داریم ولی چون اول زندگی یه سری کمبودا داشتم خیلی ناراحت شدم

حست رو کااامل درک می کنم.امیدوارم بزودی آرامشت رو بدست بیاری.همچین حالتی برام پیش اومده.واقعا باید سعی کنیم روی داشته هامون تمرکز کنیم.قبول دارم که سخته.

عزیزم خدا رو شکر چیزایی که نداشتی رو به نرور به دست آووردی.من متاسفانه یه چیزی رو نداشتم که هیچوقت دیگه هم نمی توتم به دستش بیارم.حسرتم زیاده توی اون مورد.ولی بازم سعی می کنم بی خیال بشم.برا همین میگم درک میکنم و سخته

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز