پسر منم شیطونی میکنه گلم همه جارو زیرو رو میکنه بخدا چند روز پیش اینقدر گریه کردم از دستش به هرکس بگی فقط بلده نظر بده نمیدونن چی میکشیم ک نیستن پیشمون ببینن . من سعی میکنم باهاش بازی کنم حتی شده کارامو ول میکنم میترسم بد اخلاق و بیتربیت بار بیاد سربه سرش نمیزارمو حواسشو پرت میکنم چاره چیه گلم
از صبح تا شب خدا شاهده بیش از 10بار لباس عوض میکنه. پوشکشو هی باز میکنه. دمپایی دستشویی میاره تو خون ...
دقيقا عين دختر منه مدام شلوارشو در مياره همش در حال ريختو پاشه منو ميزنه همش اب بده پاشو بيا برو
درباره زني كه روياهايش بر باد رفت چه ميداني؟زني كه پله ها را يكي يكي نه كه به يكباره سقوط كرده است،درباره زني كه ميرود، زني كه نطفه هاي هق هقش را در دهان بالش شب عقيم ميكرد چه ميداني؟ زني كه درهجمه ي مردان بيهوده زنانگيش را فراموش كرد😢
هيشكي هم راضي نيس دوساعت نگهش داره به هركي ميگم انگار ناراحت ميشه
درباره زني كه روياهايش بر باد رفت چه ميداني؟زني كه پله ها را يكي يكي نه كه به يكباره سقوط كرده است،درباره زني كه ميرود، زني كه نطفه هاي هق هقش را در دهان بالش شب عقيم ميكرد چه ميداني؟ زني كه درهجمه ي مردان بيهوده زنانگيش را فراموش كرد😢
جاهای سختشو که رد کردی. داره بزرگ می شه. دو سالگی شیرین ترین سن بچه اس. ولی اگه کمکی نداری مم ...
خونه دارم اما خانواده م کمک نمبکنن من همیشه خونه م شوهرمم هن خونه نیست فقط میاد غذا میخوره میخوابه.. واسه خودم هیچی وقت ندارم خونه 40متری بدون پنجره بدون نور واقعا افسرده شدم بچه هم یه طرف
اخ اخ...من امشب از دست دخترم گریه کردم های های...شیطووووون و بهانه گیر
امروز شعر سرودم مسامی مسامی بش بش بگید ....مسامی صد قل هوالله بش بگید ....مسامی...هر کی نگه مسامی... مسامی ..مسامی...مسامی.... علت نامگذاریم:من تو خونه شوهرمو مسامی صدا میکنم.... مسامی بر وزن مساوی یعنی این( = ) معنی خاصی نداره اما احساساتم فقط در قالب این کلمه ابراز میشه
امشب شوهرم ميگفت اگه ميدونستم يدونه بچرو نميتوني نگه داري نميخواستم اونم بياري ولي واقعا بچه من اعجوبس تو شيطوني هركي ميبينه ميگه خدا به دادت برسه
خونه دارم اما خانواده م کمک نمبکنن من همیشه خونه م شوهرمم هن خونه نیست فقط میاد غذا میخوره میخوابه.. ...
ممکنه مشکلت همون بدون نور بودن باشه ها...واقعا افسرده می کنه آدمو. گذشته از این که ممکنه ویتامین د بدنت هم کم شده باشه. گاهی وقتا مشکلات روحیمون دلیل جسمی دارن. کاش یه آزمایشی بدی ببینی بدنت چی کم و کسر داره.
نگو جییییغ ولله جیغ مردم فکر میکنن دارم میزنمش همسایه بالا به سوخی خودش گفت چیه انقدر ثدا جیغت میاد. یکم بیوفته داد گریه باید بوسم کنی بوس میکنم باز گریه خییییییییلی لوس سده بیش از حد .. دست ماستی میرنه تلوزیون اصلا قبول نمیکنه بشورنش تا بخوام بشورم خودشو نیرنه محکم زمین چندبار سرش خورد زمین.. خیلی خود رای شده خیلی
من كه اصلا حوصله بيرون بردن ندارم بس كه خودشو ميكوبه زمين راه نمياد بغل ميخواد دست كثيفش مدام دهنشه
از صبح تا شب خدا شاهده بیش از 10بار لباس عوض میکنه. پوشکشو هی باز میکنه. دمپایی دستشویی میاره تو خون ...
وای کارا پسر منو میکنه عزیزم البته بعضیاشو موقع غذا خوردن سرشو با تلوزیون کارتونی چیزی پرت کن سی دی دخترونه بخر بزار براش یا سی دی شعر تا فراموش کنه کارایی ک با غذا خوردن میکنه . یه روز به شوهرت بگو دمپایی حموم بیاره وقتی اومد به شوهرت بگو وای چه کار زشتی کردی دمپایی رو بگیر بزار سر جاش انگشتتو تکون بده بگو کثیف دیگه نیار بیرون . در مورد پوشک این نشون میده امادگی اینو داره ک دستشویی رفتن یادش بدی پسر من ۱ سال و ۷ ماهش من یادش دادم میره دستشویی وقتی میزنه حواسشو پرت کن بوسش کن قلقلکش کن هرچی واکنش نشون بدی بدتر میشه