2777
2789

وا مگه چکار میکنه

خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم  تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هم دردیم 

درد و دل کن یکم خالی بشی 

پسر منم دو سال و ۴ ماهشه

دوست عزیز وقتی من توی قسمت تبادل نظر ،نظر میدم تا وقتی مخالف قوانین سایت نباشه کسی حق اعتراض نداره!!!چون اسمش تبادله نظره! من نظرم و میگم، چه بد ،چه غلط یا خوب و درست!!!من نمیتونم نظرمو طبق استانداردای تو بیان کنم و اگر فکر میکنی کامنت من صحیح نیست به راحتی میتونی جواب ندی یا گزارش بزنی...لازم به جنگ و جدل نیست

عزیزم سعی کن باهاش آروم برخورد کنی تا اونمآروم بشه...بچه ها هرجور باهاشون رفتار کنی همون شکلی میشن...

تو نبودی من چی کار میکردم با غمی که شونمو می‌لرزوند؟..  تو نبودی کی نجاتم میداد؟....کی بهم آرامشو میفهموند؟....  تو نبودی لحظه های سختُ با کدوم معجزه سر میکردم؟!....  تا کدوم شهر پر تنهایی بود دست های خالی و قلب سردم؟.....  چطور میتونی فکر کنی که ممکنه یه روز برم؟   منی که حتی از خودم به 💕 تو💕 پناه می‌برم......به 💕 تو💕 پناه می‌برم....از اون چه فکر میکنی به عشق مبتلا ترم.....    

توضیح بده خب

یکی تو بیست و سه سالگی ازدواج می‌کنه و اولین بچه شو ده سال بعد به دنیا میاره، اون یکی بیست و نه سالگی ازدواج می‌کنه و اولین بچه شو سال بعدش به دنیا میاره. یکی بیست و پنج سالگی فارغ التحصیل می‌شه ولی پنج سال بعدش کار پیدا می‌کنه، اون یکی بیست و نه سالگی مدرکشو می‌گیره و بلافاصله کار مورد علاقه شو پیدا می‌کنه. یکی سی سالگی رئیس شرکت می‌شه و در چهل سالگی فوت می‌کنه، اون یکی چهل و پنج سالگی رئیس شرکت می‌شه و تا نود سالگی عمر می‌کنه.تو نه از بقیه جلوتری نه عقب تر. تو توی زمان خودت زندگی می‌کنی؛ پس آروم باش، از زندگی لذت ببر و خودت را با دیگری مقایسه نکن

دوسالشه تازه اطرافشو شناخته و دوست داره همه چیز رو تجربه کنه درکش کن  .سخت نگیر

خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم  تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه

پسر منم ۲سالو ۴ماهش روزی چند بار میگم اخه چه غلطی کردم زاییدم

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.

جاهای سختشو که رد کردی. داره بزرگ می شه. دو سالگی شیرین ترین سن بچه اس. 

ولی اگه کمکی نداری ممکنه همین باعث بشه کم کم خسته و کلافه بشی.  شرایطتو نمی دونم. شاغلی یا نه. نزدیک خانوادتی یا نه. می تونی از کسی کمک بگیری یا نه. اصلا برای خودت وقت می ذاری که روحیه تو بهتر کنه یا نه.

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!

از صبح تا شب خدا شاهده بیش از 10بار لباس عوض میکنه. پوشکشو هی باز میکنه. دمپایی دستشویی میاره تو خونه یا میذاره دهنس.. دبوارا خط خطی میکنه. وقت غذا خورذن همه جا میپاشه رو فرش رو من رو خودش .. لباسای لباسشویی همش درمیاره. لباسشویی هی روشن نیکنه شیر گاز باز میکنه.. تلویزیون هی خاموش روسن خانوش روسن تا بسوزه بترکه دیگه.. وفت خواب اذیت جیغ گریه منو میزنه .. یاد گرفته تف کنه و....

منم باهات همدردم امروز خونه بابام اينا بودم خيييلي شيطونه بابامم گهگاهي كوچلو ميزنش منم ديگه ناراحت شدم بد زدمش و برگشتم خونم با قهر همش كارم شده گريه دلم براش ميسوزه ولي زيادم اذيت ميكنه

درباره زني كه روياهايش بر باد رفت چه ميداني؟زني كه پله ها را يكي يكي نه كه به يكباره سقوط كرده است،درباره زني كه ميرود، زني كه نطفه هاي هق هقش را در دهان بالش شب عقيم ميكرد چه ميداني؟ زني كه درهجمه ي مردان بيهوده  زنانگيش را فراموش كرد😢