2777
2789
عنوان

پایین اومدن بچه ؟؟!!

851 بازدید | 22 پست

بگید چیکارکنم. بچه بعضی وقتا اینقد به سمت پایین لگد میزنه یا کلا یجوری پایین میاد انگار میخواد بیاد بیرون. چرا اینجوریه چیکارکنم . پامو بالا میزارم بدتر میشه بهتر نمیشه. میترسم. طبیعیه اصلا این چیزا ؟ چرا اینقد پایین میاد؟ یه راهنمایی کنید

اگر با دیگرانش بود میلی، چرا ظرف مرا بشکست لیلی⚘

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه خدارو شکر ندارم.ولی یه حس بدیه. باید جیکارکرد که بره بالا؟

من همیشه پاهامو میبرم بالا یه پنج دقیقه اونجوری نگه میدارم

بعضی زخم ها رو باید درمان کنی تا بتونی به راهت ادامه بدی ...بعضی زخم ها باید باقی بمونه تا هیچوقت راهت رو گم نکنی
سونوگرافی دادی؟ دکتر رفتی؟ به من که دکتر گفت اومده پایین باید استراحت کنی. کلا شکمم انگار اومده پایی ...

از اول همیشه پایین بودولی تا حالا تو سونو نرمال بود فقط دهانه رحمم کوتاه هست که با امپول و شیاف داره کنترل میکنه. همش هم تو خونه درازکش هستم. گاهی فکرمیکنم شاید اینقد دراز میکشم اینجوری میشه.

هروقت دکتر رفتی مشکلتو بگو واست سونو بنویسه من دردزیر شکم داشتم گفت بچه پایین اومده دوروز بستری شدم

بعضی زخم ها رو باید درمان کنی تا بتونی به راهت ادامه بدی ...بعضی زخم ها باید باقی بمونه تا هیچوقت راهت رو گم نکنی
هروقت دکتر رفتی مشکلتو بگو واست سونو بنویسه من دردزیر شکم داشتم گفت بچه پایین اومده دوروز بستری شدم

بهش گفته بودم البته همون اوایل گفتم گفت طبیعیه. نوبتم ۱۳ مرداده تا اون موقع چیکارکنم . زنگ بزنم بپرسم ؟

بهش گفته بودم البته همون اوایل گفتم گفت طبیعیه. نوبتم ۱۳ مرداده تا اون موقع چیکارکنم . زنگ بزنم بپرس ...

اگه نتونستی تحمل کنی اره بپرس 

نه خدارو شکر ندارم.ولی یه حس بدیه. باید جیکارکرد که بره بالا؟

برامنم همینجور بود دوبارشم وقتی لگد میزد احساس میکردم داره میاد بیرون ولی طبیعی بود 😊

من برای خودم زندگی میکنم 😊برام مهم نیست دیگران چی فکر کنند 😛برا همین راحت زندگی میکنم 😁مهم اینکه خودم راضی باشم 😉😉😉😉
بستری شدی چی کار کردن؟ رفت بالا؟

سرم سولفات وامپول پروژسترون تزریق کردن تا جنین به دیواره رحم محکم بچسبه بعدش رفتم سونو نرمال شده بود 

بخاطر دهانه رحمته ديگه منم اينجوري ام با دارو و استراحت مطلق خداروشكر بيشتر نيومد پايين

وای خدارحم کنه . وقتی تنها هستم و اینجوری میشم بیش تر میترسم.