2777
2789
عنوان

کسانی که طلاق گرفتن بیان...خواهشا

209 بازدید | 12 پست

من میخوام جدا شم. دلیل اصلی خیانت هست و دلایل دیگه اینکه بهم پول تو جیبی نمیده اخرین بار پارسال تابستون مانتو خریدم و تا الان هیچی

نیازامو جدی نمیگیره

گیرای الکی میده

بهونه میگیره

خیلی احساس تنهایی میکنم روزی 2 ساعت خونس و بقیه روز من کلا تنهام تو خونه و دارم میترکم

قرار بود برم گواهینامه بگیرم قول میده اما عملی نیست

گفتم عصرا برم باشگاه گفت باشه ولی اونم یادش رفت

فقط میخوام تنها باشم بدون اون و هرکس دیگه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

طلاق بگیردیگه به چه امیدی داری زندگی میکنی باهمچین شخصی

بخدا من مهندس کامپیوترم حداقل اینه میتونم اندازه قانون کار درامد داشته باشم و مستقل باشم.هنوز 24 سالمه و جوونم

به نظرم یکم افسرده شدی حتما برو پیش یه روانشناس خوب کمکت میکنه .

یادت باشه هرچی تو غنگین و افسرده تر بشی شوهرت ازت دورتر میشه و تو تنهاتر 

مردها عاشق زن شاد هستن 

ننیفهمم واقعا چیه تا تقی به توقی میخوره اسم نحس طلاق و میارید واقعا فکر میکنید بعداز جدایی اوضاع زندگیتون خیلی بهترمیشه !!!!!

همه دنیام ،همه سرمایه زندگیم بچه هامن . باهاشون بزرگ شدم مادرشدم .اصلن زندگی من از وقتیکه طعم مادری رو چشیدم شروع شد و اونوقت بود که انگار خدا منو دید و بهم همه چی داد . دستهای کوچولویی که هرروز لمست میکنه بغلت میکنه و بوست میکنه ‌.تمام تلاشمو میکنم تا آینده درخشانی براتون بسازم فسقلی های من . از خدا میخوام این حس ناب و به همه چشم انتظارهای نینی سایت ببخشه و خدا دل همه رو شاد کنه آمین یا رب العالمین 

به نظرم یکم افسرده شدی حتما برو پیش یه روانشناس خوب کمکت میکنه . یادت باشه هرچی تو غنگین و افسرده ت ...

مشاوره یک نفره فایده نداره

اونم نمیاد

اصلا با خیانتش نمیتونم کنار بیام

حال امروزمو بگم؟

ساعات 8 رفته 3 اومده ناهار خورده و دوباره 4 رفته تا 10

من توقع زیادی ندارم حتی با یه چیز کوچیک میتونه دلمو بدست بیاره.یه مانتو 60 تومنی مگه چیه؟

حالا من از 9تا 1 نشستم جلو تلوزیون بعدم ناهار درست کردم الانم تو خونه تنها یه گوشه نشستم

تمام آرمان و ارزوهام از دستم رفته

بخدا من مهندس کامپیوترم حداقل اینه میتونم اندازه قانون کار درامد داشته باشم و مستقل باشم.هنوز 24 سال ...

اوووف جونیتوحروم نکن جداشو هنوز فرصت داری جداشو یه مدتت کارکن براخودتت سرمایه جمع کن کیفه دنیاروبکن اگه کیسه مناسبم اومدجلو اول ازش مطمعن شوکه همه چیش خوبه بعدازدواج کن

.                             

میخوام خونه بگیرم تنها

خانوادم راضی شدن و گفتن شبا میایم پیشت میمونیم

خودمم روزا برم سرکار

جای خوبی خونه دیدم ماهی 300 اجاره و 2تومن پیش که میخوام 10 تومن پیش بدم که اجاره ندم