2777
2789

سلام. بچم الان چهارماهس. حدودا یه ماهی میشه که وقتی خوابش بگیره و روز و شب پدر آدم و درمیاره تا بخوابه. درد نداره. فقط نمیخاد انگار بخوابه. چشاش بستس ولی قزقز و تقاضای زیاد. باید بغل کنم و در حین راه رفتن و شیر دادن ضربه آهسته بزنم پشتش و پیش پیش بگم تا بخوابه دهنم سرویس شده. کمک

دهنم سرویس شده رو خوب اومدی

موقتیه درست میشه

ببین انگاری مثل دوران بلوغه یا دوران۴۰سالگی

۴ماهگی هربچه ای یجوری اذیت کنندس و باید بگذره باید سرکنی و تحمل کنی

دهن من کم سرویس نشده و هنوزم داره میشه بخدا قلبم تیرمیکشه از دست دخترم ازبس کم شیرمیخوره

دخترمنم تو۴ماهگی اعتصاب غذا کرد۳روز لب به چیزی نزد تواون دوران من پیر شدم واقعا

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اینم از روزی ک واکسن چهارماهگی زد غذاش کم شده. حالا این خوابیدنش پدر در میاره. تروخدا کسی راه حلی بجز ننو نداره؟ شوهرم ننو نمیزاره میگه مغز بچه فلان و بهمان...

میدونم داری سختی میکشی و دست تنهام باید این سختی رو به دوش بکشی ولی همینه چیزیه که باید بگذره فقط به این فک کن که یواش یواش داری به۲سالگیش نزدیک میشی دخترمنم۶ماه و ۲هفتشه هرروز به این امید دارم تحمل میکنم که میگذره.منم خیلی عذاب کشیدم سر زردی دخترم سر کولیکش سرمریضی خودم حین اینکه نوزادم داشتم و همسرم همش ماموریت و همش تنها جقد شیرم خشک شد چقدعذاب کشیدم ولی روزای خوبی هم هست امیدوار باش و قبول کن که فقط به تونیاز داره و ازاین خوشحال باش که بالاخره تو بلغت میخوابه باید بپذیری شرایط رو تا یکم فشار روحیت کم بشه.عزیزم دخترمن وقتی کولیک داشت از ساعت۱۰شب شروع میکرد به داد و گریه و جیغ تا۹صبح بکوب بکوب.وای چه روزای بدی بود وبی گذشت.

میدونم داری سختی میکشی و دست تنهام باید این سختی رو به دوش بکشی ولی همینه چیزیه که باید بگذره فقط به ...

آره میفهمم. می‌دونم موجود بی پناهی ک مارو فقط داره. ولی بیشتر میخام یه راه حلی پیدا بشه ک اینجوری زجر نکشه موقع خوابیدن . هم اون راحت بخوابه هم من کمتر اذیت شم. الان ک اصلا دلم نمیخاد به قبلش فکر کنم منم امید به آینده دارم. فقط نمی‌دونم این بدقلقیش تا کی ادامه داره؟ مثلا چندماهگی؟

اینم از روزی ک واکسن چهارماهگی زد غذاش کم شده. حالا این خوابیدنش پدر در میاره. تروخدا کسی راه حلی بج ...

ننو ندار اصلا میدونی چرا بزرگتر بشه تو خواب یه حرکتایی میکنه خودشو هی تکون میده بدخواب میشه

خدا میدونه که دوقلوهای منم چهار ماه اند و یکیشون دیوونم کرده واسه خوابش

بخدا با سر اومدم تو تاپیکت

فقط و فقط روی پا میخوابه حداقل یک ساعت قبل خ. ابش شروع میکنه به گریه و تو هییییچ حالتی هم آروم نمیشه وقتی هم خوابش میبره نمیتونم بذارمش زمین چون بلافاصله بیدار میشه

هفت جدمو آورده جلوی چشمم    

شکر خدا که هر چه طلب کردم از خدای/بر منتهای همت خود کامران شدم