79haniyeh مدیر عضویت: 1397/02/20 تعداد پست: 5342 عنوان 🤗پیش ب سوی خوش هیکلی🤗 | مشاهده متن کامل بحث + 2058 بازدید | 263 پست دوست جونی ها کسایی که پایه هستن با کالری شماری وزن کم کنیم قد و وزن و وزن هدفشون رو بگن تا باهم شروع کنیم وزن اولیه ۷۷/۵۰۰ 😣 وزن الان ۷۳/۵۰۰😊 وزن هدف ۵۹🤗 1397/04/21 | 15:02 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
79haniyeh مدیر استارتر عضویت: 1397/02/20 تعداد پست: 5342 چطوري كالري ها رو ميشمريد؟؟منظورم محاسبشونه با کااری شمار عزیزم وزن اولیه ۷۷/۵۰۰ 😣 وزن الان ۷۳/۵۰۰😊 وزن هدف ۵۹🤗
fafa1991 عضویت: 1396/07/18 تعداد پست: 283 من یک ساعت و نیم پیاده روی داشتم امروز باغ پیوند من و تو پره از عطر اقاقی فصل آشنایی ما سبز خواهد ماند باقی
fafa1991 عضویت: 1396/07/18 تعداد پست: 283 تا الانم ۲۰۰کالری مصرف کردممنکه اصلا مشکلی ندارم. واسه نخوردن😂😂😂مثه شتر ذخیره دارم😂😂😂😂 باغ پیوند من و تو پره از عطر اقاقی فصل آشنایی ما سبز خواهد ماند باقی
79haniyeh مدیر استارتر عضویت: 1397/02/20 تعداد پست: 5342 تا الانم ۲۰۰کالری مصرف کردم منکه اصلا مشکلی ندارم. واسه نخوردن😂😂😂 مثه شتر ذخیره دارم😂😂😂😂 خخخخخ....من ۱۰۰ تا مصرف کردم ...نیم ساعت پیاده روی سریع رفتم وزن اولیه ۷۷/۵۰۰ 😣 وزن الان ۷۳/۵۰۰😊 وزن هدف ۵۹🤗
79haniyeh مدیر استارتر عضویت: 1397/02/20 تعداد پست: 5342 من یک ساعت و نیم پیاده روی داشتم امروز افرینن بهتتتت👍 وزن اولیه ۷۷/۵۰۰ 😣 وزن الان ۷۳/۵۰۰😊 وزن هدف ۵۹🤗
79haniyeh مدیر استارتر عضویت: 1397/02/20 تعداد پست: 5342 دوستان کاهش زیاد کالری شاید سریع وزن کم کنین اما عوارض زیاد داره و بعد از رژیم هم ممکنه وزن قبلی خیل ... هر روز ۹۰۰ تا نیست تو ۷ روز فقط ۳ روز اینکار میکنیم وزن اولیه ۷۷/۵۰۰ 😣 وزن الان ۷۳/۵۰۰😊 وزن هدف ۵۹🤗
fafa1991 عضویت: 1396/07/18 تعداد پست: 283 خخخخخ....من ۱۰۰ تا مصرف کردم ...نیم ساعت پیاده روی سریع رفتم من خودم متخصص رژیم و اینام. دوستام همه میان سراغ من. اردیبهشت ۶کیلو کم کردم با یه رژیم خارجی اما خبیه مدت ارادم سست شده بود و برای بارداری نیاز داشتم به کاهش وزنممنون که باعث این اراده و انگیزم شدی باغ پیوند من و تو پره از عطر اقاقی فصل آشنایی ما سبز خواهد ماند باقی
fafa1991 عضویت: 1396/07/18 تعداد پست: 283 هر روز ۹۰۰ تا نیست تو ۷ روز فقط ۳ روز اینکار میکنیم نه بابا. اصولی بخوری هیچی نمیشهمن کلا بدنم قوی هستهیچیم نمیشهکسی بخاد اذیت بشه کلا ضعیفه و باید یه مدل دیگه رژیم بگیره باغ پیوند من و تو پره از عطر اقاقی فصل آشنایی ما سبز خواهد ماند باقی
79haniyeh مدیر استارتر عضویت: 1397/02/20 تعداد پست: 5342 من خودم متخصص رژیم و اینام. دوستام همه میان سراغ من. اردیبهشت ۶کیلو کم کردم با یه رژیم خارجی& ... خواهش دوست خوبم....منم خودم خب میخورم ولی اگه بیشتر بشه سریع سعی میکنم کالری رو بسوزونم اصلا هم اذیت نمیشم با ۹۰۰ تا کالری وزن اولیه ۷۷/۵۰۰ 😣 وزن الان ۷۳/۵۰۰😊 وزن هدف ۵۹🤗
hiiiiiis عضویت: 1397/04/21 تعداد پست: 307 برنامه کرفس چ طوری اینجارو واردکنم بگین توروخدا ینی عددش چندمیشه و چ طوری حساب کنم شخصی به گربه ای گفت پیشته وآن گربه پیشتید
79haniyeh مدیر استارتر عضویت: 1397/02/20 تعداد پست: 5342 برنامه کرفس چ طوری اینجارو واردکنم بگین توروخدا ینی عددش چندمیشه و چ طوری حساب کنم عزیزم اونجایی زده شام ناهار اینا مشخص کن خورشت سبزی واسه چه وعده ای داری میخوریبعد میخوای مقدارش مشخص کنی جلو اونی نوشته قاشق غذا خوری مثلا اگه ۶ تا قاشق خوردی بیارش رو عدد ۶اگه خیلی سر در گم میشی باهاش مانکن نصب کن وزن اولیه ۷۷/۵۰۰ 😣 وزن الان ۷۳/۵۰۰😊 وزن هدف ۵۹🤗
hiiiiiis عضویت: 1397/04/21 تعداد پست: 307 عزیزم اونجایی زده شام ناهار اینا مشخص کن خورشت سبزی واسه چه وعده ای داری میخوری بعد میخوای مقدارش م ... خوب عدد ۶رو کجا بنویسم قبل اون سه رقم اعشار مثلا ۱۲قاشق خوردم میشه بنویسین چه طوری بنویسم ۰۰۰.۰مثلا بنویسم۰۰۱.۲ شخصی به گربه ای گفت پیشته وآن گربه پیشتید
79haniyeh مدیر استارتر عضویت: 1397/02/20 تعداد پست: 5342 خوب عدد ۶رو کجا بنویسم قبل اون سه رقم اعشار مثلا ۱۲قاشق خوردم میشه بنویسین چه طوری بنویسم ۰۰۰.۰مثلا ... ۰۱۲/۰ وزن اولیه ۷۷/۵۰۰ 😣 وزن الان ۷۳/۵۰۰😊 وزن هدف ۵۹🤗
79haniyeh مدیر استارتر عضویت: 1397/02/20 تعداد پست: 5342 خوب عدد ۶رو کجا بنویسم قبل اون سه رقم اعشار مثلا ۱۲قاشق خوردم میشه بنویسین چه طوری بنویسم ۰۰۰.۰مثلا ... عزیز دلم من الان کرفس رو نصب کردم ببینم مشکل شما چیه ولی واسم اصلا عدد اعشاری نشد وزن اولیه ۷۷/۵۰۰ 😣 وزن الان ۷۳/۵۰۰😊 وزن هدف ۵۹🤗
hiiiiiis عضویت: 1397/04/21 تعداد پست: 307 ۰۱۲/۰ اگه سه قاشق باشه شخصی به گربه ای گفت پیشته وآن گربه پیشتید