2777
2789
عنوان

تولدپسرم

201 بازدید | 22 پست

هشت روزدیگه تولدپسرمه،دستم خیلی تنگه،ولی پسرم عاشق تولده چه جوری یه تولد کم هزینه بگیرم خوشحال بشه،جاریامم میان شام یچیز باشه سخت نباشه چون نمیخوام یکسره سرپا بمونم ،کسی پیشنهادی داره

وزن شروع83/800،وزن فعلی 76/500وزن  هدف اول65،وزن هدف دوم55من میتونم به وزن دلخواهم برسم 😆😆😆😆😁😁😁 تاریخ شروع کالری شمار4دی،اخرین وزن کشی6بهمن

شام الویه درست کن یه روز جلوتر اماده کن سلفون بکش بذتریخچال هیچیش نمیشه کاغذ رنگی هم بگیر مدلهای مختلف چیزدرست کن درو دیوارارو تزیین کن البته بازبستگی به بودجه و تعداد مهمونات داره بگو بهت بگم

داداشم یه جوون ۲۳ سالس که میخوادازدواج کنه اما برادر دخترموردعلاقش مشکلات رفتاری داره نمیزاره هم اون دخترهم داداشم توعذابن میشه ازتون خواهش کنم برای بهم رسیدن این دوتاجوون که خیلی ازبین رفتن برای نرم شدن دل برادر عروس هرذکری که فکرمیکنین کارگشاست بگین حتی برای فقط ۱ بار انشالله خداحاجت قلبیتونو بده انشالله . تیکر برای تولد همسرجونیمه همیشه دوست داشتم تیکر داشته باشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم لزومی نداره مهمون دعوت کنی. ولی برای بچه تولد بگیر. خودتون سه تا

اخه تویه کوچه هستیم نگم ناراحت میشن،چون اونا همش دعوت میکنن

وزن شروع83/800،وزن فعلی 76/500وزن  هدف اول65،وزن هدف دوم55من میتونم به وزن دلخواهم برسم 😆😆😆😆😁😁😁 تاریخ شروع کالری شمار4دی،اخرین وزن کشی6بهمن

کیک رو خودتون بپزید و تزئین ش کنید 

غذا های سرد  درست کنید ک تو این گرما بیشترم مزه میده و سریعم آماده میشه ...

انواع سالاد ها ، کشک بادمجون و ...

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
شام الویه درست کن یه روز جلوتر اماده کن سلفون بکش بذتریخچال هیچیش نمیشه کاغذ رنگی هم بگیر مدلهای مخت ...

کلاده نفریم،تا200هم بیشترنمیتونم هزینه کنم

تاچقد میخوای هزینه کنی..

200

یه کیک درست کن فقط روشوخامه کشی کن چون بچه هادوس دارن بامیوه واسمارتیزتزیینش کن،پفک،چیپس،پاستیل،بریزتوظرف(ڟرف روباکاغذرنگی خودت درست کن ازهررنگی که پسرت دوست داره)شمع وچنتافشفشه بخرباکلاه تولد.بریدسه تایی توپارک تولدبگیرید.کلا سی تومنم نمیشه.تولدشم مبارک😊

دوستای گلم براسلامتی هممون وبرآورده شدن حاجات وآرزومون یه صلوات بفرستین.خیرببینین.😘😘😘

بنظرم  ناهار بده که فقط خانوما باشن تعداد کمتر باشه ماکارانی درست کن که بچه ها عاشقشن خودت با وسایلی که تو خونه داری کیک درست کن پاپ کرن درست کن یه چند تا بسته پفک بریز تو ظرف بزرگ برای تزیینم چند تا بادکنک باد کن با عدد سنش برای بچه ها با مقوا و خلاقیت خودت کلاه تولد درست کن با همین چیزای ساده میتونی یه تولد عالی بگیری.حتما که نباید هزار جور ژله و دسر و غذا و تم و تولد و.بادکنک هلیومی و اینا باشه 

تولد گل پسرتم پیشاپیش مبارک

پسر یعنی یه اتاق پر از اسلحه و توپ و ماشین اسباب بازی  پسر یعنی دوچرخه سواری بدون ترس پسر یعنی یه کمد کفش و کلاه و لباس اسپرت  پسر یعنی کراوات و پاپیون کت کوچیک مردونه  پسر یعنی بوی مردانگی در حین کودکی  پسر یعنی یه نمونه کپی شده سایز کوچیک از عشقت  پسر یعنی تکیه گاه مادر  پسر یعنی امید آینده پدر  پسر یعنی ولی عهد خونه  من و بابایی عااااااااشقتیم شاهزاده کوچولوی من

ی کیک اگ از بیرون بخوای بگیری بنظرم دردسرش کمتره و اگ ده نفرید ی کیک ی کیلونیمی بنظرم کافی باشه و حدودا سیتومن درمیاد.شامم الویه بزار و خوشگل تزئینش کن و خونه هم ی رنگ قشنگ انتخاب کن و بااون رنگ تزئین کن مثلا آبی یا بنفش،با دسرژله

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز