2789
عنوان

تولدپسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 201 بازدید | 22 پست
کلاده نفریم،تا200هم بیشترنمیتونم هزینه کنم

برای ده نفر تقریبا خوبه ۲ کیلو کیک بخر میشه ۵۰ تومن تقریبا ۶۰  تومن خرج یه الویه پرملات کن ۵۰ تومن میوه بخر یه شربت شیشه ای و نوشابه سه تاخانواده تفریبا ۲۰ تومن  ۲۰ تومن بادکنک و اینابخر

داداشم یه جوون ۲۳ سالس که میخوادازدواج کنه اما برادر دخترموردعلاقش مشکلات رفتاری داره نمیزاره هم اون دخترهم داداشم توعذابن میشه ازتون خواهش کنم برای بهم رسیدن این دوتاجوون که خیلی ازبین رفتن برای نرم شدن دل برادر عروس هرذکری که فکرمیکنین کارگشاست بگین حتی برای فقط ۱ بار انشالله خداحاجت قلبیتونو بده انشالله . تیکر برای تولد همسرجونیمه همیشه دوست داشتم تیکر داشته باشم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

برای ده نفر تقریبا خوبه ۲ کیلو کیک بخر میشه ۵۰ تومن تقریبا ۶۰  تومن خرج یه الویه پرملات کن ۵۰ ت ...

تازه من زیاده زیادشو گفتم ۶۰ تومن پول الویه مثلا اگه توخونه مرغ داشته باشی یکی دوتاسینه مرغ وبپزی کافیه بعدباپولی که میمونه ذرت بخر توخونه خودت بپز اگه مدیریت کنی واقعا میتونی با۲۰۰ تومن تولد خوبی برای ده نفر بگیری

داداشم یه جوون ۲۳ سالس که میخوادازدواج کنه اما برادر دخترموردعلاقش مشکلات رفتاری داره نمیزاره هم اون دخترهم داداشم توعذابن میشه ازتون خواهش کنم برای بهم رسیدن این دوتاجوون که خیلی ازبین رفتن برای نرم شدن دل برادر عروس هرذکری که فکرمیکنین کارگشاست بگین حتی برای فقط ۱ بار انشالله خداحاجت قلبیتونو بده انشالله . تیکر برای تولد همسرجونیمه همیشه دوست داشتم تیکر داشته باشم
یه کیک درست کن فقط روشوخامه کشی کن چون بچه هادوس دارن بامیوه واسمارتیزتزیینش کن،پفک،چیپس،پاستیل،بریز ...

مننون عزیزم

وزن شروع83/800،وزن فعلی 76/500وزن  هدف اول65،وزن هدف دوم55من میتونم به وزن دلخواهم برسم 😆😆😆😆😁😁😁 تاریخ شروع کالری شمار4دی،اخرین وزن کشی6بهمن
بنظرم  ناهار بده که فقط خانوما باشن تعداد کمتر باشه ماکارانی درست کن که بچه ها عاشقشن خودت با و ...

ممنون عزیزم

وزن شروع83/800،وزن فعلی 76/500وزن  هدف اول65،وزن هدف دوم55من میتونم به وزن دلخواهم برسم 😆😆😆😆😁😁😁 تاریخ شروع کالری شمار4دی،اخرین وزن کشی6بهمن
کیک درست کن و تزیین کن .کاش نزدیکت بودم .من خودم واسه همه درست میونم تعریف نباشه خیلی خوبه.سالاد ماک ...

ممنون عزیزم

خودمونی بگیر

ای ساقی دشت کربلا امدم پابوست میگن بابالحواج هستی آقا نظری کن تورو به حق مادرت ام البنین تورو به حق ناامیدیت که نتونستی آب ببری خمیه میدونی نا امیدی چه دردی داره نا امیدم نکن نزار بگن رفت پیش عباس و حسین اونجام ردش کردن مولای من نظری کن آقا دامن من و همه منتظرا رو سبز کن آمین